Oppdal sentrum-gjenferdet på tomgang

I løpet av dette døgnet har undertegnende gått samme vei, frem og tilbake fra hjemmet sitt til Oppdal sentrum fire ganger..
Første gangen var i natt da jeg tok bildene til innlegget “Autistens skygge – I nattens pris” (et innlegg jeg forsåvidt er rimelig stolt av og håper du vil ta en titt på..), andre gangen var i 10-tiden for å hente en pakke fra Dragens Hule som dere kan se her, tredje gangen var for å hente en pakke fra cdon som jeg hadde fått hentelapp på.. Men pakken var ikke ankommet enda, bare hentelappen…

Fjerde og forhåpelig siste gang i dag var egentlig ikke for å dra tilbake til posten for å sjekke på nytt om cdon-pakka var ankommet, selv om det endte med at jeg gjorde det også.. Fjerde gangen jeg gikk ut i dag, var det egentlig fordi ei veldig god venninne av meg som betyr mye for meg, ringte og spurte meg om en tjeneste.. Så da ville jeg ikke skuffe henne, fordi hun betyr så utrolig mye for meg, og jeg må innrømme jeg er noe svak for akkurat henne. Vel, etterpå gikk jeg til posten igjen, og da var dagens andre og siste pakke kommet: Cdon-pakka!

Og den pakka inneholdt 4 Blu Ray filmer jeg bestilte søndag eller noe, disse:

“The witches of Eastwick”, fra 1987. Med blant annet Cher og Jack Nickelson.
“Space Jam”, fra 1996 med blant annet Snurre Sprett (som ikke er en ekte person) og Michael Jordan.


“Der untergang”, fra 2004 med blant annet Bruno Ganz (som Adolf Hitler).
“The Crow” fra 1994 med blant annet Brandon Lee, som faktisk døde under innspillingen av denne filmen.

Beklager de roserammene på bildene, men jeg er litt lei av bilder av kun filmcover, så da har jeg homset de litt opp med picnik.com 😛
Elsker den bilderedigeringssiden, og hater at den skal legges ned om noen måneder…

Enyway, nå skal jeg se en film jeg.. Nå er jeg lei av å gå frem og tilbake. Også har jeg ikke sovet på snart et døgn. Og ikke spist siden jeg spiste 4 beskjedne brødskiver i 7-tiden i dag tidlig:P..

Vi reblogges!

3 kommentarer

Siste innlegg