Videofe Felgen?

Visste du at den gamle, gode VHS-spilleren på mange måter virker akkurat som oss homo sapiens? Den varer ikke evig. Det er flere problemer man burde/ bør gå til verksted/ lege med, men noe går over av seg selv! 😊

I høst fikk min mangeårige venn omsider problemer da jeg forsøkte å spole forbi en del av “Motorsågsmassakern” som var for slitt og skadet til at spilleren klarte å spille den av. Den gjorde et hederlig forsøk, men etter noen sekunder med knirk, knark og andre ulydsheter var det et eller annet som ga etter, og siden har videospilleren fungert best som kassettspiller. Og med det mener jeg at lyden har ikke vært noe problem, mens bildet.. ja det har sett heller mørkt ut, bokstavelig talt.

Gjentatte ganger har jeg forsøkt å mase på noen i familien om å “se på det” i håp om å få den fikset så jeg potensielt slipper å gå på Finn og kjøpe ny. Men vedkommende har stadig ikke hatt tid, så det har liksom aldri skjedd, på en måte.

På en måte? 🤨 Altså – enten må noen ha fikset den, eller så er den ikke blitt fiks-fakset!?

What can I say?: Teknologi er og blir noen merksnodige rariteter. For i dag fikk jeg det for meg at jeg skulle innom hobbyrommet og sjekke om den fortsatt hadde den samme irriterende utfordringen. Jeg har gjort det samme før rundt 3-4 ganger de siste månedene og resultatet har, ikke overraskende, alltid vært det samme. Intet bilde. Bare lyd.

MEN I DAG BLE UNNTAKET! 🤯 Jeg aner ikke hvordan, men på et eller annet vis så virket ALT som det skulle da jeg fikk det for meg at jeg skulle sette inn “Flåklypa Grand Prix”! Og det er da man VIRKELIG begynner å forundre seg.. har denne gamle kassetten en innebygd Reodor Felgen som fikser opp i alle problemer videospilleren enn måtte ha bare man legger den rolig inn? Jeg har hørt om tannfeen, men videofe?

Men det funker igjen nå, og det er og blir det viktigste! Så får jeg bare tilføye dette mysteriet på samme liste som “hva kom først av hanen og høna?”, “hvorfor har noen chihuahua vinger, mens andre ikke?” og hvordan er Ozzy Osbourne fremdeles i blant oss??”.

Nå kan jeg ENDELIG se den originale Star Wars-triologien før alle spesial utgavene kom på løpende samlebånd.. I alle fall så fort det blir litt varmere, da jeg stadig ikke har investert i noe ovn der nede (altså i hobbyrommet).

BONUSMATRIALLE!: Her kunne blogginnlegget tatt slutt. Men da jeg skulle knipse noen bilder (etter å ha skrevet det dere har lest til nå) så stoppet Flåklypa-kassetten opp før Solan, Ludvig og REODOR dukket opp – derfor ser dere meg posere med Randolph Småfix i stede. Sjekket så “Motorsågsmassakern”.. som spilleren nå klarer å spille mer av enn da jeg testet den sist.. 🤔 Om den dog “henger seg” på et eller annet senere tidspunkt ut i filmen har jeg ikke giddet å finne ut av, enda fortsettelse følger? 📺🎞

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg