Til de av dere!

I dag tenker jeg på mange av de forskjellige menneskene jeg har møtt opp gjennom livet. Jeg lurer på hvor mange av de det er som har formet meg i en betydelig grad til den jeg er akkurat nå. Hvor mange ikke nødvendigvis kjipe mennesker, men folk med mye kjip bagasje jeg har å være takknemlig for de kjipe erfaringene og følelsene de har slengt i vei min retning. Så har vi alle de som har båret på mye onde sår, men som i stede for å stadig blåse meg noe kaldt i fjeset heller har overøst meg med en enorm vennlighet og varme.

Folk er så forskjellige. Og likevel så like. Det er ikke alle jeg har møtt på veien jeg lengre tåler trynet på, eller er like keen på å ha mer med å gjøre i dag. Men jeg er likefult takknemlig på sett og vis for det de har gjort med meg fordi om. Jeg er litt sånn av og på hvorvidt jeg tenker at noe er tilfeldig. Men stort sett liker jeg å tenke at det meste skjer for en grunn, og at det stort sett fører med seg noe bra. Til slutt.

Så TAKK til alle som har møtt meg på veien til nå. TAKK for alle minner, gnistringer, kos og kaos dere har tatt med. TAKK til alle jeg ikke lengre har kontakt med av forskjellige gode eller mindre gode grunner. Og TAKK til alle som står ved min side akkurat nå, som kjenner til min historie, om så bare deler av den, og som til tross for alle kontraster og bruddstykker likefult står ved min side som den vidunderlige vennen dere er.

Takk! 🖤

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

4 kommentarer

Siste innlegg