The Vekst Oppdal Bacteria Massacre!!

I en rekke tilfeller er gjerne vi mennesker flinkere til å tenke en handling fremfor å faktisk GJØRE den. Og akkurat som sne vi stadig dropper å måke på den kaldeste vinteren så blir gjerne også tankene våre oftest bare større og tyngre hvis vi ikke griper fatt i dem raskt nok og måker litt unna. Og er det en ting om meg dere godt kan få vite, ja så er det at jeg dessverre har snødd inne et par kalde vinternetter for mange tidligere, og det frister helt ærlig ikke sånn veldig med en reprise.

Så derfor mine kjære venner har jeg i dag blant annet tatt meg en tur til Vekst og fått levert ei dyne og ei pute til rens. Det er nemlig litt over et halvår siden sist nå, og de siste par ukene har dette bare ligget og forstyrret tankene mine, mitt fokus og min samvittighet. Og siden jeg ikke akkurat føler at jeg har noe godt sted å legge spøkelsene mine ute om vinteren, og absolutt ikke eier en spesielt stor vaskemaskin (for å si det litt forsiktig), ja så ble det omsider til at jeg tok meg en tur ut og fikk levert det til noen som kan drepe disse 7-8 måned gamle bakteriene for meg i formiddag.


Men NÅ får dere nesten ha meg unnskyldt. Kom nettopp på at jeg strengt talt burde ha tørket litt støv igjen fra det dødslekre stuebordet som i skrivende stund FORTSATT står så snasent plassert rett foran røttene mine. Ja også er det vel litt begrenset hvor mye lengre hun Lara Croft gidder å vente på meg nå også!! xD

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

4 kommentarer

Siste innlegg