ONDE MUSLIMER?? – 6 ganger jeg TOK FEIL!

For en del år tilbake gikk jeg rundt og trodde at mer eller mindre alle muslimer var slemme mennesker som bare var ute etter å ta over, og fullstendig mørklegge verden etter sharia-lovene.

DET har jeg skjønt i nyere tid ikke stemmer – i tillegg til en del andre ting jeg har gått rundt og ment, litt for lenge.. 😫😅

Hvilke ting har du tatt alvorlig feil om? 😶

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer
  1. Ja, kjenner meg igjen, fælt å si det, men i 2004 var muslimene for meg like stor trussel som orkene i Ringenes Herre som spredte seg og vokste i antall. Mange land hvor ting ikke er bra, men nytter ikke å skjære dem over en kam som terrorister. Men tenker ikke sånn lenger heldigvis.
   Ja, har ihvertfall vært to veldig gode muslimer i Hotel Cæsar. Kofi og Hashad. Men for meg har nok den serien
   bidratt til mer frykt for enkelte folk noen ganger. Så jeg vil nok derimot ikke takke serien alt for mye. Men serien var veldig bra noen ganger.

   1. Tragisk, men jeg kjenner meg igjen. Og dessverre er det utvilsomt en del som tenker og oppriktig tror det er sånn nå også..

    Hmm, ja du sier noe. Jeg lurer feks på om jeg hadde vært like på vakt for vepsen, og andre potensielle kidnappere i dag om det ikke var for Cæsar 😅 jeg er per dags mer redd for å bli bortført av Linn Fylke enn jeg er redd for coviden.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg