Sol og tronetrauma!!

Solaaaaaaa skinner og jeg er så glaaaaaaa, det er fordi jeg har sett Game of Thrones i daaaaaaaa! (Noe som absolutt var verken sånn passe jævlig nervepirrende, dystert, eller trist i heeeeeeleeee tatt!! 😳)

Men sånn bortsett fra DET så går det faktisk stort sett ganske greit her fremdeles. Jeg ble i går ferdig med å skrive det siste 30 days-challenge innlegget, så nå trenger jeg ikke å stresse mer med det, men heller bare fortsette å legge de ut ettersom de forskjellige dagene de skal publiseres kommer og går – heeeerrrrrrrlig det!

Skal vi se.. Skal jeg si noe mer om Game of Thrones nå, eller skal jeg.. JA også skinner jo sola sånn passelig mye igjen og ved 11-tiden i dag ble det nok en gang så jeg fikk lurt meg ut av huset for å spille litt Pokémon Go. Men etter en times tid gikk jeg dog tom for baller (HATER når det skjer), så da sto jeg der i skyggen og lurte på om jeg skulle ta og kaste meg ut på årets første tur opp mot Vangskirka, eller ikke. Og en liten stund var svaret “tja”.. MEN etter å ha gått en noen glosvette meter kom jeg på at jeg ikke hadde med meg noe drikke. Og jeg hadde heller ikke lyst til å kjøpe noe ekstra, sånn med tanke på at miljøet TROSS ALT er i stor nok krise sånn fra før av + at jeg heller ikke hadde med meg noe ekstra solkrem..

Så ja. Etter ca. 10-20 runder med meg selv bestemte jeg meg for å heller gå ned igjen til sentrum, handle inn litt mat, forså å gå RETT HJEM for og få i meg noe mat med Dag Otto og Kristian som nok en gang kunne by på litt huskestue.

Og NÅÅÅ sitter jeg igrunn bare å venter på et svar fra Tørris og Sigrid om de er “gira” (hva faen feiler det meg egentlig for tiden, har jeg plutselig rundet 50 jeg også??) på å spille litt Monopol etter at de har fått sett ferdig GoT. Og tja, nå kan det tenkes.. Sånn med tanke på at.. At det vil bli litt “vanskelig” sånn i og med at.. MEN JEG HAR TRUA!! 😀

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

4 kommentarer
    1. Jøss, var noen veldig fine fjell i bakgrunnen! Hva heter de? Har vært på en del fjellturer før, både leirskole og turer med familien. Kjipt å inrømme men har bare kommet til sesong 3 av Game of Thrones… lenge siden jeg har sett det. Sliter litt med Pokemon Go, har problemer med å få oppdatert det.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg