Sjokkerende strømrekorder!

Det har vært mye skriverier og verbale lyder rundt om de stadig økende strømprisene de siste årene. Selv har jeg ikke vært spesielt opptatt av det. Har aldri måtte ut med noe som har svidd noe nevneverdig. I alle fall ikke mens jeg har bodd i den leiligheten jeg holder til i nå, som jeg flyttet inn i for litt over et og et halvt år siden. 🥰

I årevis har rekorden min ligget på rundt 2300 kroner. Det var mens jeg enda bodde i sokkeleiligheten, hvor varmen slapp fortere ut, bl.a. Og da var nettleien inkludert i prisen.

Men mens jeg har bodd i “nyleiligheten” har jeg aldri måtte ut med mer enn 1771 kroner, som var fakturaen jeg fikk januar i fjor. Igjen med nettleien inkludert.

Utover våren ble det derimot gjort en forandring så nettleien og strømmen ble delt opp hver for seg, og nettleien har alltid kommet først. Denne måneden måtte jeg akseptere en faktura på rekordlave 0 kroner. Ikke vanskelig å akseptere i hele tatt. Men så logget jeg meg inn hos Norges Energi i går for å sjekke strømmen – 3863 kroner!! 😳 Det er rundt 1500 kroner over min gamle rekord det, da netteien altså enda var inkludert.

Ser at strømforbruket var mer eller mindre det samme i desember 2022 som i desember 2021. Men prisene derimot har mildt sagt ramlet ned i viagraelva og blitt kjempestive. Til og med i Oppdal som for ikke så lenge siden kunne flagge med å ha blant landets billigste strøm.

Slike priser som jeg har fått nå er liksom bare noe jeg har hørt om hos folk som bor i enda større hus/leiligheter enn meg selv. Eller som bor lengre sør i landet. Heldigvis har jeg råd til å betale denne fakturaen. Og det skal også gå fint om det ikke kommer noen penger på konto i strømstøtte. Og heldigvis så er ikke strømprisene nå i januar like sprengkåte som de var i desember..

Så alt i alt tar jeg det hele med en optimistisk ro, og tenker at dette som så mye annet også vil ordne seg. 😃 Men jeg skulle likevel gjerne ha brukt i alle fall 40% av disse pengene på noe helt annet!

Hva er det høyeste du har måtte betale? 🤨

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg