Side 41

Det å lese ei bok er hva enhver idiot burde greie, i teorien. Men jeg er ikke enhver idiot. Er jeg vel? Side 41. Jeg har lest deler av denne siden flere ganger nå, men fremdeles har ikke hodet mitt helt klart å registrere hva som faktisk står skrevet. “Du burde virkelig ta og vaske det filteret til kjøkkenviften nå!”. Ja, jeg er klar over det, og det kan jeg godt gjøre, ETTER å ha lest ferdig dette kapitelet, tatt meg en dusj, og fått i meg litt frokost.

“Du burde kutte kontakten med henne!! Hun er ikke interessert i deg mer uansett nå som hun har oppnådd det hun ville!”. Agree, men kutter jeg kontakt med henne er det ikke sikkert HAN vil være “venn” med meg heller mer, han er jo tross alt typen hennes.. “Når tømte du forresten sluket på badet sist?”. Ehm..

Hm, nei, jeg tror jeg får lese dette ene avsnittet en gang til. Tar jeg meg bare ordentlig sammen i et lite halvminutt nå kommer sikkert resten av konsentrasjonen og leselysten tilbake av seg selv, og de resterende 10 sidene vil gå som ei varm kule, hva nå enn det skal bety.

“Du burde ikke bare stå opp med det samme da? Slå på pcen, gjøre litt stuffs og kanskje få i deg noe frokost?”. Snaaaart. “Hmm, burde du forresten ta og sjekke mobilen igjen? Det er sikkert ikke noe å se, men du kan jo ta den frem igjen en liten stund igjen for det. Kanskje skrive et blogginnlegg om hvor plagsom jeg er nå?”. Ha!! – DET skulle tatt seg ut.

Okei, jeg får prøve å gi de to-tre siste avsnittene en sjanse til.. “Den turen du tok i går.. Du skulle ikke tatt de hintene du kanskje fikk litt mer på alvor snart da? Sjekke synet mener jeg?”. Kanskje når jeg får penger igjen. “Og apropos det, de sparekontoene dine hjelper deg neppe all verden nå hvis kjøleskapet og sånt no skulle ryke? Og hvordan var det nå med de forsikringene igjen?”. Forbanna dritt-hjerne!!

“Men du, nå som du tydeligvis har gitt opp denne boka for i dag og faktisk tatt og skrevet dette blogginnlegget om hvor dust jeg er.. Du skulle ikke bare ta og pelle deg opp fra senga da, hente speilrefleksen, ta noen bilder, forså å få lagt ut dette innlegget med det samme??”. Jeg har ikke gitt opp lesinga, jeg bare..

Damnit!!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg