PRøVE, Øve, TøVE!

Jeg vet ikke om nyttårsyr er et uttrykk eller ord, det fikk i alle fall en rød strek slengt under seg i det jeg skrev det nå. Men det er noe jeg vil skal være et ord, fordi det er noe jeg ER NÅ! 😁 Jeg er så, SÅ klar for nye prosjekter, nye motbakker, nye meg!!

Allerede i løpet av de tre første dagene har jeg greid å gjenta en rekke svakheter fra “tidligere liv”. I går kveld la jeg ut en Tik Tok i hu og hast som jeg endte med å slette igjen i formiddag. Det som irriterte meg mest med den var at jeg spilte den inn med tørr munn, og det klarte bare ikke lydsensitive meg å forholde seg til. 😖 Dessuten var ikke lysforholdene gode heller, og i hele tatt.. Alt dette kunne vært unngått om jeg bare ikke hadde rushet slik med å få den ut innen “det ble for seint”.

Jeg har jo satt meg som mål å runde 5000 følgere innen året er omme. Og jeg husker at en kompis gjentatte ganger har fortalt meg at det anbefales å legge ut mellom 2-4 videoer daglig – hvis man ønsker å bli “stor og sterk”! Så det er pretty much den taktikken jeg har kjørt på med nå.

Selv syns jeg det er synd at dette er en realitet. Eller altså, det er ikke den eneste fasiten på suksess. Men det gir mening at dette virker!

Nå skal jeg allikevel ikke være negativ til denne strategien å opparbeide seg på. Hvis jeg bare blir flinkere med å produsere flere videoer på rappen når inspirasjonen og forholdene virkelig er “der”, som jeg så kan spre utover siden, så tenker jeg mye er gjort fremfor at jeg brått finner ut at jeg “har dårlig tid”, og begynner å stresse med å få laget og lagt ut noe innen “deadline”.

Utover den ene videoen fra i går er jeg ellers ganske fornøyd med Tik Tok-prestasjonene mine. De andre tingene jeg har “gjort feil” ligger nemlig andre steder, ehm, som at jeg har brukt litt mer tid på å scrolle Tik Tok enn jeg både burde og “ønsker” at jeg hadde.

Men det har i det minste ikke noe med mine produksjoner å gjøre! .. utover at inspirasjon har en tendens til å dale fra om livet generelt føles for “ensidig” over tid.

Ja, nei – året er enda puuuuur ungt så det er enormt med muligheter til å virkelig forbedre seg!! 🤪

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg