POSITIVE ting som har skjedd i februar!

For lenge, lenge siden kunne jeg støtt og stadig slå på pcen i håp om at jeg straks skulle sette i gang med et eller annet blogg-innlegg, eller noe Youtube-greier, selv om jeg ikke hadde den fjerneste anelse om hva jeg skulle skrive.. eller filme.. om jeg kom til å produsere noe i hele tatt!

I det siste har dette falt mer og mer til sjeldenhetene, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at jeg skulle gjøre det igjen . You know, for old times sakes skyld.

Så satt jeg her igjen da og tenkte… vel, fint lite i grunn. 😅 Men SÅ slo det meg at det er jo den aller siste februar-dagen i dag. Ergo er det på tide å vende blikket litt tilbake på NOE av det som har vært positivt de siste 28 dagene.

• Da jeg vant 150 kroner!
Siden i fjor vinter har jeg begynt å kjøpe digitale flax-lodd gjennom norsk-tipping.no. Men i og med at jeg blir så fort “hektet” på ting så ramlet jeg brått inn på tanken “hva hvis jeg ender opp som spillavhengig???” – så jeg satte en budsjettbegrensing på maks 150 kroner hver måned, maks 50 kroner dagen. Dvs. 50 kroner av de pengene jeg har fra før av. Vinner jeg litt ekstra, er det selvfølgelig greit om jeg spiller litt ekstra også.

For det har jo skjedd at jeg har vunnet 100 kroner på en dag. Da har jeg vanligvis bare fortsettet å kjøpe lodd helt til saldoen inne på Norsk Tipping har vært nedskrapt. Men den 4. februar vant jeg plutselig 150 kroner som jeg valgte å IKKE(!!) bruke opp på enda flere lodd, men heller overføre rett inn til bankkonto. 😊

• Three Shades of Leap!

Mitt siste profilbilde på Facebook

Den siste måneden er det nok flere som har merket at særlig instagramen min har blitt spritet opp med innhold litt utenom mitt vanlige. Jeg har ganske enkelt blitt mer kreativ og variert på bildefronten, og det er mye takket være appene “Motionleap”, “Artleap” og “Lightleap”.

Alle tre kommer fra samme studio, men byr på forskjellige muligheter. Alle tre koster ca. 600 kroner stykket hvis man vil eie de for “evig og alltid”. Man kan også betale mindre summer for å abonnere på de så og så lenge, men tatt i betrakting hvor gull jeg syns disse appene er, samt hvor ofte jeg faktisk legger ut ting her eller der, ja så var det i grunn ikke noe annet alternativ for meg personlig enn å permanent kjøpe alle tre. Har ikke angret et sekund siden!

• Koronatesten
Som nevnt i tidligere innlegg kan jeg være nokså pysete når det kommer til ting som skal stikkes inn i kroppen på den ene eller den andre måten. Så da jeg for noen uker siden begynte å kjenne meg litt “off”, ja så vurderte jeg å bare isolere meg helt, få familie og bekjente til å handle for meg, og plett gi BenteBent i å ta noen som helst test. Men SÅ kom samvittigheten, og fornuften sakte, men sikkert frem. Og til slutt sto jeg der i kulda mens en hyggelig dame forkledd som birøkter poket meg litt i munnhulen, og deretter penetrerte det ene neseboret mitt.

Da jeg så var ferdig og på vei hjem igjen så kunne jeg ikke annet enn å bryte ut i latter. “Var dette alt”? 🤣 Ja, det var visst det. Jeg hadde grudd meg så heftig, særlig dagen før. Og som “alltid” var heller ikke dette noe å grue seg til – ikke egentlig.

Jeg skulle kinda ønske jeg hadde tatt denne testen noen måneder tidligere, selv om jeg ikke har følt meg noe syk i hele tatt. Men, men. NÅ VET JEG!! ^^

• Hostel Cæsar

Bildet tilhører: Hostel Cæsar-podden

En annen ting som neppe er noe stor hemmelighet er at jeg lenge har vært en nokså stor Hotel Cæsar-fan. Og derfor har jeg nå gått rundt en stund og ønsket meg en helt egen Cæsar-pod. Håpet om at dette faktisk skulle skje har vel og merke mørknet en del etter at serien ble avsluttet for litt over tre år siden, men SÅ gjorde plutselig covid19 sin entre! 🤪 Og mens noen det siste året har lært seg å bake, eller å hoppe over så mange doruller som mulig med katter og kjempehamster, har andre begynt å se filmer og serier de ellers neppe ville ha sett.. Forså å podde om det etterpå.

Per dags dato byr ikke “Hostel Cæsar” (for oss som helst vil bo på hotellet, men bare har råd til hostellet) på så heftig mange episoder. I skrivende stund er det kun 9 stykker ute, som dekker de første 26(?) episodene fra sesong 1. Men av det som har blitt lagt ut så langt har vært bidige minutt vært gull, gull, GULL!!

Dog litt “stressa” over at ferskeste episode ble lagt ut i november, men jeg håååper og tror at de to skjønne jentene som har denne podden sammen vil komme ut med mer – så fort det har roet seg litt med tanke på studie og korona.

• Ny Youtube-logo!
Helt siden 16. august 2012 har man kunnet se en logo i høyre hjørne på mine videoer som den gang da gjenspeilet nokså godt hvem jeg var, for ikke å snakke om – hvem jeg helst prøvde å være. En mørk og hard mann som satte fyr på alt og alle som kom i veien. En fyr som ikke vegret seg nevneverdig for å gjøre, eller si “litt” drøye ting for oppmerksomhetens skyld. Og som ofte tenkte at den beste måten å bli sett på var hvis jeg kunne være mest mulig kontroversiell.

Og det er ikke det at jeg ikke liker oppmerksomhet eller en og annen kontrovers lengre i dag. Men jeg har ikke lengre samme behovet for å gjøre ting for oppmerksomhetens skyld, og jeg gjør stadig sjeldnere “kontroversielle” ting fordi jeg vet de er “kontroversielle”. Ikke er jeg så mørk til sinns lengre heller, så jeg har ganske enkelt ikke følt at den gamle logoen har vært den beste representanten av hvem jeg er lengre, på en god stund.

Derfor har jeg denne uken laget en helt ny logo, som jeg helt ærlig syns er litt uvandt å se oppe i det høyre hjørnet her og nå. Men som jeg likevel liker bedre, og som jeg syns viser bedre hvem jeg har utviklet meg til i dag, kontra det den forrige altså har gjort de senere årene.

Hva syns så dere om dette nye logo-byttet? Liker dere den nye logoen, eller skulle dere helst sett at jeg hadde tviholdt på den forrige?

Stay positive!! 😄

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg