3 positiviteter i mitt liv Just NU(!)

– Geoguessr med Lillian! –
Jeg har nokså lenge savnet noen jeg kan kommunisere mer muntlig med igjen. For stort sett blir det for det meste med det skriftlige, eller et og annet familiebesøk nå og da. Noe som i og for seg er bedre enn ikke noe kontakt med andre mennesker i hele tatt, men likevel.. Siden jeg og min gode venninne Lillian begynte å game Geoguessr sammen i sommer, og vi samtidig har kunnet prate sammen via Discord, ja så vil jeg gå så langt som å si at livsgnisten min har blitt noe hetere igjen – til tross for et og annet mystisk brudd, eller en og annen “mobilen falt akkurat i gulvet, igjen! – fordi jeg er så distrée at jeg av og til legger den på armlenet på sofaen, hvor jeg OGSÅ har arma mi”-ulykke.

– PODCASTER! –
Det er mulig jeg hadde dette som et punkt sist jeg listet opp livets positiviterer også, men vet dere hva?.. Podcaster kan bare ikke overvurderes høyt nok. Særlig for en som er såpass mye alene, og kjenner såpass ofte på ensomhet som jeg kan gjøre så er det faktum at det nå finnes såpass mange gode, NORSKE podcaster rett og slett blitt et medium jeg ikke lengre vil leve foruten. Man kan si hva man vil om Youtube og alt det andre, men med podcaster hvor vi kun “snakker lyd” får jeg ikke “bare” distrahert vekk ensomhetsfølelsen noe, men jeg har også et medium som etter min mening funker bedre når jeg feks skal ta for meg husarbeid – uten at jeg føler jeg “MÅ” titte bort på en skjerm nå og da.

– En reisning i kreativitet! –
Jeg har ikke vært sånn superproduktiv i 2020 sammenlignet med visse andre å..  som 2011. Det har blitt en prioriteter av andre ting i det siste, men NÅ føler jeg at kreativiteten samt motivasjonen for å være litt mer aktiv på blogg og da særlig Youtube har steget et par hakk igjen. Litt kjipern at dette muligens skjer samtidig som en del har ferie og derfor ikke er like mye på sosiale medier som man ellers ville ha vært. Men nå vet jeg ihvertfall at JEG fremdeles har det i meg, når jeg faktisk bestemmer meg for å bare gidde!

Hvilke ting er positivt i ditt liv Just NU? 😊

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg