POSITIVE ting med 2020!

Det kan være at jeg har feil, men jeg sitter med inntrykket om at de aller fleste først og fremst forbinder 2020 med frykt og hat, virus, kansellerte planer, og den ene nedturen over den andre.

Og kanskje vil jeg ikke klare å snu denne tankegangen hos noen som helst. Likevel ønsker jeg å sette et lys på (noe av) det som har vært positivt i år også.

I det som kanskje blir den aller siste videoen fra meg i år (vil ikke si noe for sikkert denne gangen da jeg hadde så alt for lyst til å lage mer både til Youtube, blogg og Instagram etter at jeg offisielt gikk ut og erklærte “ferie” i midten av desember i fjor… 😅) så har jeg laget en aldri så liten liste over 6 ting som i hvert fall har gjort meg ganske glad og fornøyd dette året.

Og akkurat som bloggen er også denne listen litt “fullstendig kaos”. For jeg har tatt med et og annet som først og fremst gagner mest meg selv, men jeg har også strukket lakenet sånn at det finnes et og annet mer intersokkelalt der også.

Og som en aldri så liten “julebonus” får dere ikke bare EN liste fra meg nå, men TO. For helt avslutningsvis går jeg nemlig gjennom de fem videoene fra min Youtube-kanal som jeg selv er mest fornøyd med fra året som snart har gått. Og hvem vet.. kanskje tar jeg dere ørlite “behind the curtain” i samme slengen 😄 Hvis det er lov å si..

Hvordan har deres 2020 vært?? 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg