Oslo eller Bergen? PT. 2

For to uker (+ en dag) siden tenkte jeg sånn passelig høyt på hvilket sted som burde bli mitt neste reisemål. Bergen? Eller Oslo? Siden dette innlegget ble publisert har det skjedd noe positivt i livet mitt igjen – jeg har nok en gang fått påfyll på konto. Og enn så lenge har jeg greid ganske greit å ikke sløse noe særlig, hvilket som igjen betyr at jeg i teorien har økonomiske muligheter til å bare pakke kofferten og dra et eller annet sted i landet nesten nå når som helst.

Hvis jeg vil så er det absolutt mulig for meg å bare dra allerede i morgen. Kanskje ikke det beste valget jeg kan ta sånn med tanke på at togbilletter og hotellopphold gjerne blir litt billigere om man har klart å bestille ihvertfall noen dager i forveien? Men så fremt jeg ikke plutselig får det for meg at jeg skal bo på et av de dyrere hotellene, hvor enn jeg måtte dra, ja så KAN jeg helt fint pakke og dra nesten hvor som helst, når som helst her og nå.

Og jeg kan avsløre såpass som at jeg nå har bestemt meg hvor hvor. Eneste som gjenstår nå er bare.. Når? Og per dags dato så står det mellom tre alternativer, og alle disse alternativene har til felles at de alle befinner seg i det jeg vil kalle for nokså snart. Jeg må bare få kartlagt litt bedre hvor når de forskjellige folka jeg kan tenke meg å treffe der har best tid og sånn. Samt prøve å finne noen som veldig gjerne kan følge meg til riktig plattform når jeg skal dra hjemover igjen. Og akkurat det burde ikke være så vanskelig, forhåpentligvis.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg