No Æ e så oppgitt!

Oppgitt.no, det er ikke så mye mer å si – men jeg skal nok få skrablet ned en del ord for dere likevel. 😅

Da “uhellet” først var ute for aller første gang i LAIVET i november tenkte jeg at det skulle bli en gooooooooood stund til neste gang. Nå er tid i og for seg både relevant og relativt.

Jeg har nettopp (hvis 8-tiden kan “få lov til” å være nettopp), som noen av dere kan ha gjettet dere til, vært og handlet på Rema. Som vanlig gikk jeg gjennom butikken og puttet smått og pitte litt større ned i handlekurven mens jeg med jevne mellomrom sjekket handlelisten på mobilen, hvilke rabatter jeg har i Æ-appen, samt hvilke tilbud som gjelder ellers denne uken.

Jeg koste meg, ante fred, og veldig lite fare. Butikken var så og si TOM for kunder mens hyllene var så og si fulle for varer. Men så.. da jeg begynte å nærme meg godtehylla innså jeg at tabben som ble begått i høst nå var kommet i reprise. Jeg hadde nok en gang glemt kortmappa hjemme!.. 😳😱😱

Sist dette skjedde, på Kiwi, sto jeg ved kassa og alle varene var alt scannet. Men denne gangen fikk jeg brått mer tid til å tenke.. Ikkje braaa. I et åndssvakt øyeblikk vurderte jeg å legge igjen kurven på gulvet, og “snike meg” ut ninja-style. Ubehaget var helt klart til å beføle! Men etter noen sekunders betenkningstid kom jeg til det eneste riktige man kan gjøre i en slik presset situasjon. Jeg bestemte meg for å legge til de siste varene jeg skulle ha, og LØPE BEINT UT SOM VILLA FAEN!!

Kødda. 😏 Jeg la riktignok til et par ekstra varer i kurven, mens jeg kjente på at ubehaget vokste og vokste.. og jeg grudde meg stadig mer og mer til å gå til kassen.. men jeg gikk til kassen.. til slutt. Og det gikk helt fint å vippse hun som sto der, som jeg mer eller mindre hadde regnet med. Innerst inne.

Det som irriterer meg mest nå er at jeg ikke har kvitteringen for denne handleturen digitalt. De av dere som har fulgt med VET at jeg helst vil ha “alt” samlet på et sted, og at jeg er en moderne vampyrskikkelse som mener at papirkvitteringer er “rotete” og suger til seg unødvendig med plass.. pluss at jeg ikke får noe ut av de “eksklusive” Æ-rabattene jeg hadde tenkt å benytte meg av heller!! Men at jeg ikke per nå har dagens handletur som et minne i appen. Det er det aller verste. Akkurat nå.

Buhu, jeg vet, alt i alt temmelig uproblematisk. 🤪 Det er fortsatt krig i Ukraina, og sikkert et par andre steder også.. Jeg har i det minste et stappfullt kjøleskap, og av hva jeg og fastlegen min vet så er jeg per nu ikke i ferd med å vandre til asken.

Men jeg vet ikke hvor ofte jeg orker å gjenta dette fremover! – så jeg har herved tatt grep.

Tidligere har jeg latt kortmappa ligge midt på “kjøkken-baren”. Sånn sett ganske lett å glemme når jeg går ned trappa på vei ut.. Så nå har jeg i stede lagt den i “nøkkel-huset” nede i gangen.

Fortsatt ingen garanti for at “marerittet” ikke gjentar seg. Det har hendt “et par ganger” at jeg har gått ut, glemt å ta med nøkkelen, ikke låst.. for så å tenke at det høyst sannsynlig går greit. Jeg skal jo tross alt straks hjem igjen.. kremt, kremt.

ALDRI igjen?
ALLTID heretter?

Jeg får skylde på at jeg ikke har sovet på en del timer. Sto opp 20.30, så det som for mange nå er formiddag(?) er for meg blitt kveld. Nå som dette innlegget er så og si ferdigskrevet skal jeg spise “nattmat”, og så er det forhåpentligvis ikke lenge igjen før alt går i svart 🖤

Lenge til dette skjer igjen, tror dere?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg