Nåså-øl – Its a ting!!

I løpet av det siste halvannet året har kjøkkenskapene fått mer og mer stash – både i og oppå!

Mesteparten av det som er å se er vel og bemerke ting jeg har hatt stående i en årrekke, men noe nytt har altså kommet til den senere tiden.

Og som med resten av det som er å finne rundt i leiligheten så er også dette området veldig definerende for hva/hvem jeg er! Man trenger ikke snoke med blikket særlig lenge for å få øye på både mine barn(s)lige, morbide og mer perverse sider. 👽 Akkurat slik det skal være med andre hor!

Aller nyeste medlem er den fantastiske nåså øl-flasken som jeg fant da jeg var innom Spar denne uken. Jeg er innom Spar sjeldnest mulig, MEN iom jeg uansett skulle hente ei pakke der så tenkte jeg at jeg kunne se meg litt rundt inn i butikken i samme slengen – for det har jo hendt før at jeg har funnet noe gøyalt som de andre butikkene jeg vanligvis handler hos, ikke har.

Ølen er ikke billig, 70 kroner koster den. Men heldigvis skulle dette vise seg å være en øl/pils jeg kunne like, som ikke føles like bitter som en del av det andre jeg har forsøkt meg på å like. 😜 ..eller har jeg simpelthen kommet til det stadiet at jeg faktisk begynner å venne meg til smaken?

Anywho! Jeg syns det er genialt at dette produktet eksisterer. Jeg så også noe Olaf Sand-sennep til 100 kroner, men det droppet jeg å ta med meg da jeg om mulig “tåler” smaken av sennep enda dårligere enn jeg “tåler” øl/pils. Ehm, i alle fall gjorde jeg det da jeg prøvde meg på sennep sist for… 8-10-12 år siden? I dønt knøvv.

Stay goregeous! 🤓

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

4 kommentarer
    1. Kjøp 24 av dem, så blir det en hel julekalender. Men ingen ekte Nåså kommer lengre enn til første dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg