Mine mål for 2019 – part II

Okei – så planen var opprinnelig at det innlegget som ble postet i går med 8 mål for 2019 skulle bli det eneste. Men dere kjenner jo meg? Vel, jeg klarte ihvertfall å komme på et par ting til etter publisering, ting jeg så gjerne skulle hatt med i det første innlegget, mål som jeg mener vil gjøre meg godt og som jeg også har troa på at jeg kan få til. Så DERFOR skyter jeg nå til med enda 5 ting til å strekke meg etter dette året!

Slutt å snakke ned ting jeg liker!
Akkurat dette punktet kom jeg faktisk først på da jeg leste andre kapittel fra Sophie Elises nye bok “Elsk meg” i dag tidlig hvor hun på et tidspunkt tar seg selv i å snakke ned det å drive med blogg foran da særlig en mann hun ønsker skal like henne så godt som mulig. Og dette er dessverre noe jeg kan kjenne meg litt igjen i da jeg blant annet klarte å snakke litt nedsettende om Paradise Hotel da jeg var hos pappa på nyttårsaften. Og misforstå meg rett, Paradise Hotel har som så mye annet i verden absolutt sine ting man kan kritisere, men akkurat når det kom til det jeg sa den kvelden så er det likevel noe jeg fint kunne og burde latt være.

Ikke la andre bestemme hva jeg skal gjøre på i det de kommer innom!
Det er spesielt en person som jeg pleier å invitere på besøk nå og da som generelt kan være veldig negativ, for ikke å snakke om konservativ. Gjennom årene har det ikke akkurat vært mangel på episoder hvor jeg har holdt på med noe, og så har vedkommende bare sukket og sagt “jaja..” “herregud..”, eller gjerne noe enda litt verre sånn for å signalisere at h*n syns det jeg har sett på/ hørt på/ spilt/ gjort der og da egentlig bare er noe tull. Dette har igjen ført til at jeg har sluttet å se på diverse tv-serier, spille forskjellige spill også videre mens jeg har ventet på at vedkommende omsider skal komme innom. Og DETTE ønsker jeg å få en stopp på nå i år, så får heller den/ disse dette gjelder heller bare si hva de vil.

Bli flinkere til å variere kostholdet!
I fjor begynte jeg så smått å kutte ned på kjøtt til fordel for mer veggis-vennlige produkter. Og det er vel og bra, ja faktisk kjempebra etter min oppfatning. Men fremdeles så har jeg en ganske vesentlig ting jeg absolutt kan bli flinkere på i matveien, og det er VARIASJON. For underernæring er ikke bra, spesielt ikke i lengden, og det merket jeg ved flere anledninger også i 2018 når det kom til både form og ork, men også noe på avføringen sånn nå og da. Og DETTE ønsker jeg virkelig å ta mer tak i i 2019.

Se mindre på mobilen mens jeg gjør andre ting!
… Og da kanskje særlig mens jeg ser en film eller en serie. Syns jeg at det jeg ser på, eller holder på med er så kjedelig at jeg “må” titte ned på mobilen for hvert tredje minutt er det igrunn like greit at jeg heller finner meg noe annet å gjøre i stede – eventuelt at jeg legger mobilen bort på et annet rom.

Ikke vent med diverse tff andre ting som KANSKJE kan skje!
Dessverre så er dette en “synd” jeg har begått ovenfor meg selv alt for mange ganger de siste årene. Jeg har alt for mange ganger latt være å kontakte noen og spørre om de vil være med på å finne på noe fordi jeg der og da har tenkt at det kan være at noen andre tar kontakt og spør om å få komme på besøk eller lignende rundt den samme tidsperioden. Også har det i veldig mange situasjoner endt med at det ikke har blitt noe av noe som helst. Noen ganger er det selvfølgelig vel og bra å ha ting litt åpent, spørsmålet er vel mer hvor lenge man skal holde den åpne timeplanen såpass åpen som jeg til tider har en egen evne til å gjøre!..

Hva er DERES mål for 2019?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg