Julehefter 2022

For meg har det kinda vært jul ganske lenge nå, så det at butikkene og sosiale medier igjen har begynt å fyre opp under pipa syns jeg er på tide. (HVEM er jeg blitt??)

I løpet av de siste to-tre månedene har jeg vært på julemusikk-kjøret, til fortvilelse for noen. 😅 Og jeg anerkjenner at det er ikke bare i forhold til døgnrytme at jeg ofte er ute av sync med “resten” av landet.

Men snart er julen over, for min del. I alle fall tradisjon tro har julefølelsen hatt en tendens til å gå mer over rundt om en første desembers busk. Selv om, og det skal nevnes – i fjor var jeg ganske “flink” til å kjenne på julekulene også i tolvte måned, så kanskje er det i ferd med å bli jul året rundt?

Jeg har dog sjeldent investert så mye i julehefter. Det har blitt noe nå og da, men jeg tror jeg har greid å begrense det til ett i året, de gangene det har blitt noe i hele tatt.

Men 2022 er raushetens år! For i helgen rappet jeg med meg hele tre julehefter fra Rema 1000. Akkurat som i fjor har jeg også i år sikret meg årets Flåklypa. Noe som føles ekstra riktig nå siden “Ludvig”s stemme nylig har stilnet. Takk for alle underholdende, intrigerske, såre og fine minner, Toralv Maurstad 🖤

I tillegg har jeg ofret noen sletne kronasjer på et Olsenbanden-hefte, samt en noe tykkere Donald Duck & Co-bok(?) med stort og smått som oppriktig ble publisert først på 60-tallet. Dette er vel det andre Donald-juleheftet jeg har kjøpt, sist var det dog en viss ekspresident som prydet stemningen.

Hva er ditt forhold til julehefter?

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg