Instagramsk selvsabotasje!

Ikke akkurat noe lifehack.

Impulsenes årer kan føre mye godt med seg når det strømmer på som best, men noen ganger kan det være lurt å holde litt igjen, og heller lytte til hodet FØR handlingen eventuelt har tredd i sin storhetskraft.

Det siste døgnet har jeg tatt hele to forhastede valg som har irritert meg siden. BORTKASTET ENERGI SELVFØLGELIG.. men dog!

I går skulle jeg hjelpe ei venninne med å få tilbake sin backup-konto på Instagram. Jeg hadde en følelse av at jeg ikke burde fra ganske tidlig av, men frykten for å være en dårlig venn ovenfor henne overskygget tanken på at jeg fort kunne ende opp som en fiende for meg selv.

Jeg fikk etter hvert tilsendt en link på sms fra Facebook, hvor det i meldingen sto klart og tydelig at jeg IKKE SKULLE DELE VIDERE! Likevel var det nettopp det jeg gjorde.. 😒

Bare sekunder senere fikk jeg et varsel på min egen Insta-konto om at noen forsøkte å logge seg inn fra en eller annen Iphone-enhet i Oslo. Jeg avslo denne “forespørselen” rimelig umiddelbart, og skiftet så passord.

Heldigvis virker det som at hvem som enn sto bak dette lureriet ikke greide å gjøre noen skade, annet enn at stoltheten fikk seg en aldri så liten ripe i kjøttveggen. Ingen poster er blitt slettet. Ingen meldinger ser ut til å være sendt. Jeg har ikke mistet noen følgere. Og “jeg” har heller ikke publisert noen story om hvor fantastisk bra bitcoin er.

Det jeg i etterpåklokhetens ånd BURDE ha gjort var å spørre denne venninnen via et annet sosialt media om det faktisk var henne som jeg hadde vekslet meldinger med denne morgenene, før jeg gikk så langt som å dele denne linken. For spoiler alert: det var det altså ikke.

Heldigvis ser det ut til å ha gått bra for oss begge. Hun har omsider fått kontroll over sin kontoen igjen. Min konto ser ut til å være trygg, og jeg håper og tror at min impulsive naivitet ikke har ført til av mine venner har fått noe lurerier tilsendt til seg, “fra meg”.

Så er det bare lov å håpe at denne hackeren får alle sine elektriske duppeditter hacket i fillebiter til jul..

“Bare reis du!!”… “Nei forresten!!!!”

Ja, og så i dag har jeg klart det mesterstykke å “kaste ut” en av mine favorittbeboere i “Animal Crossing”.. Kjære Sasha-vennen; jeg håper du blir lykkelig hvor enn din eventyriske nysgjerrighet måtte ta deg videre 💖

.. i det minste har jeg gitt meg selv noe å blogge om, igjen.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg