(Ikke?) stol på David Lynch!

Jeg er litt sånn rar på noen utvalgte områder jeg ikke føler jeg har valgt helt selv (starter med fornektelse allerede – alltid et bra tegn!). På de aller fleste felt er jeg dønn kjedelig og altfor normal, men jeg har likevel noe som er helt innafor å stusse over.

Et av disse punktene ble jeg minnet om da jeg åpnet en pakke fra Cdon i dag. #fortsattikkespons

Jeg er ganske så fan av «Twin Peaks» (som de aller fleste film og serie-elskere I guess!).. Jeg slukte de to første (som i over 20 år var de to eneste) sesongene rått, som om det var den deiligste paien på jord da jeg for noen år siden sikret meg serien på blu ray. Jeg ELSKER den helt særegne måten David Lynch har skapt og regissert dette universet på – likevel er «Twin Peaks» (serien + filmen) det eneste jeg har sett fra han.

Ikke en gang «Lost Highway» har jeg sett. En film som kom ut i 1997, hvor blant annet Marilyn Manson står for noe av soundtracken. Altså.. Hva.. er… GALT MED MEG?? 🤯

Jaja, (u)gjort er og blir (u)gjort. Og nå har jeg fattet grep. Samleboksen «David Lynch – Masterpiece collection» er herved i mine hender så til helgen skal jeg i alle fall få sett sistnevnte.

Så regner jeg med at jeg har fått sett meg opp på de to andre filmene innen SENEST 1. desember. Og er jeg heldig får jeg tak i de resterende filmene jeg enn så lenge mangler.. på nyåret en gang??

Kom for øvrig på nå at jeg også har noen Stanley Kubrick-filmer liggende jeg heller ikke har sett.. enda!! 😅

Har dere noen favoritt film/serie-skaper(e)?? 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg