“IKKE KRENK MEG!”

Per dags dato så vil jeg regne det aller meste av det jeg legger ut i dag som nokså familievennlig, men slik har det ikke alltid vært. For det har såvisst vært en tid hvor jeg var en hel del mørkere til sinns enn jeg STORT SETT føler meg nå, og samtidig følte et brennende behov for å sjokkere, provosere, irritere og frustrere. Ja, pluss at jeg i tillegg engang for stadig lengre og lengre siden bare brydde meg mindre om hva slags konsekvenser ting kunne få hvis jeg gjorde det og det og det.

Men til tross for at det altså er en del ting back in the day jeg tviler på at jeg hadde turt eller tatt meg bryet med å legge ut i dag, så er likevel det aller, aller meste fra både da og nå fremdeles ute i offentligheten. Og DET er noe jeg ønsker å fortsette med da jeg som nevnt før rett og slett ikke er en sletter. Men jeg har likevel bestemt meg for å gjøre noe med de aller mørkeste og “drøyeste” innleggene på denne bloggen nå. For ettersom jeg har blitt litt eldre har jeg jo skjønt at det ikke er alle som liker så veldig å få smelt et og annet penisbilde rett i fleisen, eller et super depressivt innlegg hvor det er megatydelig at jeg egentlig burde hatt profesjonell hjelp for kjempe lenge siden, for den saks skyld.

Så det jeg nå har bestemt meg for er å passordbeskytte de innleggene jeg tenker kan virke aller mest støtende for folk. Så får det altså bli mer opp til dere selv om dere vil se og lese det eller ikke. Dessverre så ser det ikke ut som passordfunksjonen fungerer som det skal helt enda, for jeg har i skrivende stund lagt inn passord på to innlegg. Og det som har skjedd hittil når jeg har tastet inn passordet og trykket enter er.. Vel, det skjer ingen ting, annet enn at jeg må prøve å taste inn passordet igjen, og igjen, og.. Ja, dere skjønner.

Men uansett. Jeg har nå skrevet en mail til blogg.no, så forhåpentligvis blir dette å funke som det skal, sammen med en hel del andre funksjoner som vinker noe med sitt fravær akkurat nå, om en stund. Ehm, og ja, så var det det passordet jeg har valgt ut for dere da.

Så kjære alle sammen – hvis dere i fremtiden ønsker å kunne åpne og lese/ se det aller mørkeste/ drøyeste her inne, ja så er altså det “hemmelige” passordet: 69ikkekrenk69

Skriv det gjerne ned et sted nå med en gang, også får vi bare krysse fingrene for at passordet faktisk vil fungere om ikke så alt for lenge 😉

Stay goregeous!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg