I morgen er det over

Ja.. Så var min aller siste kveld på denne meget så asfalterte jord omsider kommet. Fra og med i morgen er det over og ut. Da er det herved slutt. Slutt på mitt liv som 28-åring.

Jeg skal selvfølgelig ikke benekte at jeg ville foretrukket om det hadde skjedd på en dag hvor klimaet hadde (til)passet (seg) bedre til min såkalte personlighet, for i sådan stund svever det alt FOR LANGT til venstre.

Men igjen!! – hvem er jeg til å klage? Heldigvis må jeg ikke ut av huset i morgen, av hva jeg vet foreløpig, og da er mye plutselig litt bedre. For en ting er de gloheite dagene hvor jeg bare er inne hele dagen. Men det er noe litt annet når du stikker deg ut og frem i lyset, lar sola varme opp kroppen litt ekstra, og du blir som en termos som bruker ALT for lang tid på å kjøle seg ned igjen.

Hmm. Ja kanskje det hadde vært noe å ønske seg. En meme (eller me-me som Stays ville ha sagt på ekte østlands) av meg som en termos? Hvis noen er tilbøyelig til å lage en til meg så skal jeg ihvertfall ta i mot med åpne (og hittil nokså bleke) armer.

Noen som vil fiks-faxe meg en meme?? 😁

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg