Den AWESOME høsten 2020?

Høsten begynner virkelig å nærme seg og jeg vil bare få sagt at jeg gleder meg en hel del til mye av det den forhåpentligvis har “i gjerdet”. Jeg skriver forhåpentligvis nå for som alltid er det alltids en mulighet for at ikke alt vil bli helt som ventet, og er det noe 2020 virkelig har vist oss, ja så er det at man bør være litt elstra forsiktig dette året med å flagge forventningene for høyt.

Det sagt så MÅ man likevel aldri slutte å håpe at det er noe å se frem til. 😊 Og her har dere noe av det jeg gleder meg til utover høsten (selv om jeg altså er forberedt på at noe av det kan bli forflyttet til neste år):

Playstation 5 (og Xbox Series x)
Og jeg starter herved med det jeg kanskje gleder meg minst til faktisk. For når det kommer til stykket så er jeg fremdeles såpass fornøyd med min PS4 (og Xbox One) at det hadde gått rimelig fint HVIS lanseringen av de nye maskinene skulle bli noe forflyttet. For mitt vedkommende hadde det faktisk ikke gjort alt for mye om de så hadde blitt flyttet helt til… Mai, juni, eller juli for den saks skyld.

Men når DET igjen er sagt så er jeg jo også litt spent på hvor heftige disse nye konsollene vil vise seg å være. Og selv i en alder av 29 syns jeg fortsatt det er litt gøy å gå til innkjøp av ny teknologi. Men jeg føler likevel ikke at jeg “trenger” disse like sterkt som jeg følte jeg “trengte” en PS4, da den kom for snart 20 år siden.

Bildet tilhører: Future

Paradise Hotel sesong 13
Da tolvte sesong av PH brøt ut postet jeg en aldri så liten anmeldelse hvor jeg blant annet nevnte at jeg følte meg “litt for gammel” da alle de nye deltagerne var så veldig unge – noe som dessverre heller ikke endret seg utover som sesongen fortsatte å gå. Sesongen var dog helt grei, men litt kjedelig fra tid til annen sett borti fra en viss Even Kvam (som mer eller mindre eide hele sesongen!!), og et par andre ting som.. Ja de som vet, de vet.

Men nååå – nååå ser det ut til å bli andre boller. For ikke bare vet jeg at de nå har fylt opp hotellet med flere deltagere oooover 25 igjen, men de har i tillegg sluppet inn igjen en av mine favoritter all time – Eileen fra sesong 8, og ja.. 🤯😀 Jeg trenger vel egentlig ikke si stort mer, i stede kan jeg bare legge til DENNE HER!!

(btw: for de av dere som måtte lure – sesong 13 har premiere 17. august, så det er baaaare å glede seg noe helt spinnvilt!!)

Marilyn Manson – WE ARE CHAOS
Og fra et kaos til et annet.. 11. september slipper Marilyn Manson ut sitt 11. studioalbum “WE ARE CHAOS”, og allerede for en ukes tid siden ble den første singelen sluppet som også er tittelsporet til albumet.

Reaksjonene har vært noe blandet. Har sett “noen” (les ca. 20) react-videos de siste dagene, og noen elsker både låta og videoen (i likhet med meg selv), mens andre er mer skuffet og skulle ønske at det var noe hardere og mer aggressivt slik man er mer vandt til fra “gamledager”.

Når det igjen er sagt tror jeg nok vi får ihvertfall én mer rocka og “sinna” låt enn det vi har fått foreløpig, men hvis ikke så er jeg likevel veldig okei med det, da jeg føler meg veldig åpen for et totalt annerledes og mykere album. Bra tror jeg det blir uansett!! Og jeg mener.. Det er uansett ikke sånn at de tidligere albumene ikke kan høres og nytes om igjen og om igjen selv HVIS vi nå ender opp med et mer eller mindre rent ballade-album om “krig og fred og sånn”, i lyden av country:

Et lokal-ferskt vennskapsbånd?
For ikke mange dagene siden kom jeg i kontakt med ei jente som jeg ikke har skrevet så ekstremt masse med, men som det kan virke som jeg har del felles tanker og meninger, men også interesser/hobbyer med. DET er i og for seg ikke så veldig “nytt” i mitt liv lengre, men det jeg syns er ekstra “gøy” denne gangen er at dette er en person som ikke bor så skrekkelig langt unna at jeg må booke både det ene og det andre i et par dager for at vi skal kunne “henge oss”.

Faktisk bor vedkommende på mer eller mindre samme sted som meg selv. Og for de som har fulgt meg en stund så bør det ikke komme som noe sjokk at jeg har lett og ventet LEEEEEEEEEENGE på å finne noen i nærheten som jeg har såpass til felles med, som det jeg føler at jeg har klart å finne den siste uken! 😁

Hva ser DERE frem til? 😃🖤😁

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer
    1. Hei! Ja virker som mye kult kommer denne høsten. Men frykter Bond filmen blir utsatt igjen. Ser mye på Paradise sesongene som ligger på Viafree/Viaplay som jeg ikke har sett før. Vet ikke hvordan de ender, så er spennende.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg