“FULLVAKSINERT” og tilfreds til 1000!!!!

Jaaa, hva nå?..

Jeg husker det som det var i går. Koronaen hadde ganske nylig ankommet landet og jeg satt på badegulvet i sokkelen mens jeg leste en artikkel om fremtidens vaksine(r). Ikke en spesielt lang artikkel, men likevel. Jeg slet med å gjennomføre. For før jeg var kommet halvveis var det som om Kaptein Sabeltann hadde tatt over kroppen min. Der lå jeg, rett ut. Temmelig svimmel, og jeg ba i stillhet om at når vaksinene en dag kommer – at de da blir forbeholdt folk opp i en viss alder, samt de som befinner seg i faresonen av andre årsaker. Utropstegn! Utropstegn! Punktum.

Dog skjønte jeg veldig raskt at dette ikke ville bli tilfelle. Og jeg innså også temmelig tidlig hvorfor. Og til tross for hvor ubekvemt mitt forhold til vaksiner, blodprøver osv. er.. jeg SKULLE ta de vaksinene som ville bli anbefalt når den tid måtte komme.

Og NÅ er dette forhåpentligvis et tilbakelagt kapittel. For seks uker siden fikk jeg min første dose, pfizer. I går fikk jeg min deilige nr. 2, moderna. Sivilstatus: “fullvaksinert”.

“Den verste frykten man kan ha er frykten selv”. Hvis det eksisterer en sang som dreier seg rundt dette vil jeg gjerne kjøpe rettighetene til den som mitt personlige kjennings-theme!! For greit.. akkurat som sist så merket jeg at jeg fikk en ørliten psykisk Sabeltann-reaksjon etter at nåla omsider var ute av armen og jeg ble fortalt at jeg var ferdig. Men utover det.. 😁

Jeg har ikke hatt noe trøbbel med å sove i natt, og enn så lenge kjenner jeg heller ikke på noen feberlignende symptomer. Litt støl i armen jeg ble stukket i, men ikke i en sånn grad at det virker hemmende eller særlig plagsomt på noe vis. Når sant skal sies føler jeg meg veldig fin. Ikke like fin som i går ettermiddag doh. For Kaptein Sabeltann vil alltid være hakket mer sexy enn meg selv. Man er ikke Kongen på havet uten grunn.

Mulig det kommer noe litt senere i dag, men jeg tillater meg å tvile. Pappa ble fullvaksinert forrige uke, og han kjente heller ikke på disse febersymptomene. Bare så vidt litt støl arm, akkurat som jeg kjenner på nå.

Har i de siste månedene hengt meg litt opp i skriverier som tilsier at “dersom man får visse bivirkninger under en kort periode så betyr det at vaksinene virkelig har gjort jobben sin!”. Og dette konfronterte jeg nåledama mi med i går. Jeg var nemlig litt “redd” for at jeg ikke skulle føle meg nedpå i dag, og at det igjen kunne bety at jeg kanskje burde vurdere minst én dose til om noen uker. Heldigvis er visst ikke det tilfelle.

Så nå er jeg offisielt ferdig med absolutt alt som har plaget meg de siste par årene. Mistrivsel i sokkel, usikkerheter rundt diverse elementer vedrørende flytting, koronatesting, vaksine nr. 1, vaksine nr. 2. Jeg er ferdig med ALT!! 😀 Eller kinda.. jeg kommer til å teste meg igjen hvis jeg skulle føle meg litt off. Men i og med at testingen tidligere i år gikk så barnemat unna så er det null stress i pappas konfirmasjons-dress å ta disse testene på nytt i fremtiden.

Livet er simpelthen veldig utrolig deilig for tiden. Jeg VET jeg har skrevet dette i samtlige innlegg allerede nå, men med tanke på hvor mye de forskjellige utfordringene har hemmet og plaget meg så syns jeg virkelig at jeg er ved min fulle rett til å minne meg selv (og dere) om hvor fornøyd og STOLT jeg er over meg selv nå, i det minste for sånn… 2-10 innlegg til 😅

Jeg er en survivor, en vinner – og pøkk janteloven(!!) – for jeg har ingen problemer med å verken tenke, eller si dette høyt så ALLE måtte få det med seg!!!!!!! 😃 LIVET SMILER OG FREMTIDEN VIRKER LYSERE ENN PÅ MANGE ÅR!! 🥰

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg