Frustrerte hjernefluer

Det er ikke alt for ofte jeg tar dere med “behind the scenes” når det kommer til prosjekter for blogg- og/eller Youtube-innlegg jeg ikke engang har fått begynt ordentlig på en gang, men noen ganger må man simpelthen krydre tilværelsen med et og annet unntak, og en av de gangene er visst nå.

For noen uker siden – eller når jeg tenker meg om skjedde dette før et viss virus kom til Norge, så vi snakker ihvertfall en måned+ nå – så spurte jeg ei god venninne av meg om hun ikke har noen forslag til et tema jeg kan kjøre i ny “ting som irriterer meg”-video.

Og for å si det sånn, utfordringene som siden skulle pepre opp står på ingen måte og henger på at hun ikke har innfridd enda. For hun hadde en ide hun som hun delte med meg rimelig brennkjapt. Jeg likte ideen umiddelbart, tok noen screenshots av samtalen for at jeg ikke skulle glemme det bort, og ja.. 😅 Altså har jeg fremdeles ikke glemt det da jeg sitter og skriver om det nå, men det er likevel et MEN her.

For når sant skal sies så sliter jeg med å komme på noe som helst til denne videoen. Det er ikke det at det ikke har “poppet opp” noen forslag i tankene mine, men skal denne videoen være noen lunde ærlig så kan jeg likevel ikke trekke frem de eksemplene som har blafret foran hjernehinna mi til nå – ene og alene fordi jeg ikke irriterer meg over disse tingene. De bare oppfyller alle andre kriteriene som er blitt satt, så.. Ja.

Likevel har jeg på ingen måte gitt opp. Denne videoen SKAL bli laget en dag, og den skal bli publisert og delt alle mulige steder slik at dere skal få se og høre på. Jeg er helt sikker på at hvis jeg bare lar dette kverne litt til så kommer jeg sikkert på ihvertfall tre eller fem ting(!!) som vil funke, tre eller fem ting som jeg faktisk kan finne irriterende nå og da. Så det er bare å vente i spenning først som sist. 😌

Helt til slutt vil jeg bare få ære min venninne som har klart å gi meg en såpass solid utfordring. Man skulle kanskje ikke tro at jeg ville slite nevneverdig med å komme på ting som irriterer meg med noe som helst. Men denne gangen har jeg rett og slett fått en nøtt som er noe vrien for meg å knekke. Så Jeanette – jeg tar munnbindet av for deg. Inntil videre er du nå min overkvinne. (Men bare inntil videre)

Stay goregeous! 😈

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg