Julebrussaft og tv-spill-konsoller!

Det er ikke sikkert at alle har fått det med seg, så derfor skal jeg nå informere kjapt om tre ting som har ankommet butikkene i høst… forså å fordufte igjen. Og jeg velger å starte i det små. Sony og Microsoft har nylig sluppet to nye konsoller hver – Sony har sluppet to playstation 5-konsoller, hvor en av de er heldigital og hvor den andre støtter både disker og nedlastbart innhold. Og så har Microsoft kommet med en ny Xbox, som også er å finne i to utgaver på akkurat samme viset.

Men ikke togvraket stopper ikke der. Den aller største nyheten av dem alle er den nye saften til Fun Light med smak av julebrus. Jeg var så heldig å få kjøpt meg ei flaske tidligere denne måneden før den så ble “sporløst” borte. Og det samme har også skjedd med de to mindre, mer ubetydelige spillkonsollene.

Eller det vil si.. Ikke helt. De er vel og merke ikke å finne i “vanlige butikker” lengre, men som med alt annet som er “hard to get”, er det som vanlig ETT sted man ALLTID kan regne med. garnFinn.no.

Slapp av, ro dere ned!! Jeg kan høre skrikingen helt her fra jeg sitter nå.. Det er nemlig et lite hakekors.. Og det er at.. Vel, det KAN tenkes at samtlige av annonsene på Finn er pittebitte litt dyrere enn majoriteten der ute streeeeeeengt talt har råd til. 😅

Og la oss igjen ta de mindre, og mer ubetydelige spillkonsollene som de færreste av oss faktisk bryr seg om først. Originalt ligger de på rundt 5000-6000 norske, deilige kroner. På Finn derimot er det nå en rekke som selger disse konsollene til 10 000 kronasjer. Syns du det hørtes mye ut? Vel.. Smak på dette her.. 50 000!! Ja du leste riktig, og nei jeg kødder ikke med snabelen din. Det er noen der ute som prøver å ta seg ekstra godt betalt, meeen igjen.. Vedkommende som har lagt ut den dyreste annonsen jeg har sett hittil tilbyr hjemmelevering – så da antar jeg det er greit, da alle vet at drivstoff tross alt ikke er gratis det heller.

Ah, endelig er jeg ferdig med å skrive om de drittkonsollene.. La oss nå fokusere litt mer på den safta. Er litt usikker på hva den koster/kostet i butikkene, men si 25/30 kr typ. Nå som de også er så og si utsolgt overalt, og det er usikkert om de vil være mulig å finne i “vanlige butikker” igjen før i 2021, ja så er det nå en del private som tilbyr julebrussaft til rundt 350 kr – som det virker som de aller fleste av julebrussaft-selgerne har lagt seg på nå.

Joda, også er det noen som prøver å strekke nissebeltet litt ekstra stramt ved å summere det hele opp til 1500 kroner per flaske, så igjen.. Også i saft suses verden er det de som virkelig vet å leske seg stort.

Hva syns så lille meg om denne “trenden”? 🤨 Hmm.. Jo, akkurat som en partert tenåringsgutt midt i mørkeste regnskogen er også jeg litt delt. Jeg syns.. Og nå skal jeg legge fra meg ironi-macheten en liten stund.. Jeg syns helt oppriktig at de som har kjøpt en haug med konsoller, og flasker med saft KUN for å tjene skamløst på det etterpå.. At akkurat disse menneskene kan gå og sniffe en god dose med salt og pepper.. Men når det kommer til de som opprinnelig har bestilt/kjøpt en flaske/konsoll for å ha selv, men som i ettertid lest artikkel ned og artikkel opp om at produktet er så og si “mission impossible” å få tak i for resten av oss.. De som egentlig mest vil beholde sin saftflaske/ Xbox Series S/X /PS5 selv, men som likevel har valgt å legge det ut på Finn til noen gryn ekstra.. Ja de har jeg faktisk ikke (lengre) noen problemer med.

Gikk her forleden det skrittet med å selge 80% av såpesamlingen min i håp om å få råd til en ubrukelig PS5 – nå til ingen nytte!

Syns ikke det er sååå ille med å tenke på de som faktisk kjøper til blodpris heller, men når det igjen er sagt syns jeg disse er hakket verre for å være ærlig – for det er jo i bunn og grunn de som tillater, og gir selgerne et signal om at det de gjør er “greit”!!

Det er først og fremst de som har kjøpt opp kun for å selge videre, som jeg virkelig unner å nyse masse sterkt påskekrydder denne jula. Med mindre familien deres sitter nappet uten noe kid-nummer på en kald og dyster låve fylt av enda griskere rotter som skotter og skotter.

Stay goregeous! 🤯

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg