Drivkraftens iver!

I dag “tidlig” måtte jeg bare pent drite i å forsøke å lese videre i den boken jeg holder på med nå. Ikke fordi jeg var spesielt trett, for det var jeg ikke. Men rett og slett fordi jeg for en gang skyld hadde for mye energi i hodet. Noe som absolutt er en forbedring kontra tidligere da jeg knapt har følt at noe i meg har levd noe særlig i hele tatt, annet enn pittelitt selvforakt og gammelt gnag.

Men ikke i dag!! Null, niks! I DAG skulle leseferdighetene heller bli offer for en rastløshet og en drivkraft som først og fremst bunner og grunner i at jeg i går kveld fikk en ide til en ny video hvor manuset allerede er ferdig skrevet. Alt jeg nå behøver er å finne fire flotte medskapninger som kan si seg villig til å hjelpe meg litt, uten at jeg vil gå noe nærmere inn på HVA jeg trenger hjelp til her og nå.

Det eneste jeg kan legge til helt avslutningsvis er at jeg har blitt litt inspirert av en viss norsk hit som jeg mener å huske ble publisert på blant annet Youtube for omtrent en måned siden.

And thats all for now folks! 😁

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer
  1. En stund siden jeg har kommentert, både her og andre steder. Føler jeg ikke klarer å skrive så bra for tiden. Er vel derfor. Vet heller ikke hva jeg skal få meg til å skrive. Men er interessant det med drivkraft, for følte i natt at jeg hadde flere drømmer som nærmest ville fortelle meg noe eller advare meg, som vekket mange følelser. Kan nok ikke hjelpe så mye med video siden jeg bor for langt unna hehe.

   1. Vanskelig å være like “på” hele tiden, det er ihvertfall ikke noe jeg får til, for å si det sånn!

    Når det gjelder dette prosjektet så er det ingen av de jeg har spurt nå (eller kommer til å spørre hvis noen av de som nå har fått forespørsel sier nei) som bor i nærheten, så akkurat det med avstand er ihvertfall på ingen måte et hinder denne gangen! ^^

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg