Det beste av det verste!

Foto: pixabay.com

Det nærmer seg Halloween og jeg har de siste dagene kjent på en stadig økende trang til å skape noe litt… uhyggelig. 😈 Gjerne forkledd som en video.

Dog har jeg til nå ikke kommet opp med en oppskrift jeg kan gå god for, så i mellomtiden får vi heller nøye oss med noen gamle skatter som jeg har funnet og catchet i toppetasjen tidligere.

V. «Lost in space – Angst»

På versteplass finner vi en godbit som representerer en frykt som er vel så aktuell i dag som da jeg filmet den i 2014.

Og opprinnelig tenkte jeg at mine følgende innlegg – både innen video og vanlig blogg – skulle dreie seg om at jeg var sporløst forsvunnet etter denne “filmen”. Og man kunne aldri helt vite når jeg måtte dukke opp igjen.

Mener også at jeg vurderte noen fiktive “vikarer”.. og i retrospekt er det lett å bli litt bitter over at jeg lot det hele bli med denne ene videoen, men man kan jo alltids…

IV. «Et lavpannet tankeliv»

Det sies at den verste fienden man kan ha er han som stort sett henger over skuldra di. Han som har full oversikt over alle dine skavanker og engstelser, og som bruker de mot deg for alt det måtte være verdt.

Heldigvis finnes det håp. Hvis man bare vet hvor man skal lete.

III. «ØNSKESTJERNENS FORBANNELSE»

Hvis jeg en sjelden gang skal veeeeeeldig langt tilbake i arkivet er denne klassikeren som regel blant de jeg graver opp igjen først.

Jeg husker jeg hadde det veldig gøy da jeg drev på. Og jeg er glad for at jeg kom på og gjennomførte ideen den gang da – for når jeg ser den igjen nå er det enkelte “grep” jeg ikke vet om jeg hadde turt å bruke i dagens noe mer følsomme og “politisk korrekte” samfunn.

Må forresten beklage for at det kan være litt vanskelig å høre hva som blir sagt mot slutten.

II. «Takknemlighets-takstameteret»

Hvordan denne ideen ble til håper jeg at jeg aldri røper!!!

I likhet med alle andre videoene på listen så har også denne en mening, men av en eller annen grunn så virker det som om budskapet er pitte litt uklart.

Husker da jeg sendte manuset til noen to av de som hadde sagt ja til å være med – jeg fikk noen spørsmålstegn i retur, men selv om de ikke helt skjønte hva de kom til å svare ja til så.. sa de ja nokså fort.

I. «Black, white and blue»

Og på førsteplass har vi den videoen jeg ironisk nok brukte desidert minst tid på å lage. Dette var en av de som bare kom til meg fra “ingensteds”, og som ble produsert like fort og crazy.

Som regel foretrekker jeg å vite at jeg har lagt litt arbeid i det jeg gjør, men NOEN ganger er det enkleste simpelthen det beste.

For en gangs skyld funket det å ikke være en slave.. av perfeksjonisme.

Hvilken video liker du best? 👻🎃

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg