Den “store” skala-dagen!

Hvis jeg skal rangere dagen i dag på den berømmelige 1-10 skalaen, ja hvor skal jeg egentlig plassere den da?

Dagen begynte med at jeg bestemte meg for å stå opp halvannen time etter at alarmen ringte 9 blank. Når jeg omsider hadde orket meg opp fra senga var det i grunnen bare å sette i gang det lille morgenritualet mitt, dvs. ta oppvasken mens jeg nyter en deilig Iskaffe og SELVFØLGELIG – dagens lille podcast fra Radio NRJ.

Så fort jeg var ferdig med det rakk jeg igrunn ikke noe mer enn en kjapp dusj av både (for)hud, hår og tenner, samt tannkjøttet før jeg så måtte kaste meg ut for å rekke tiårets aller siste time hos terapeuten.

Og nei, jeg spiste altså ikke før jeg dro ut i dag heller. Dette er fremdeles noe jeg sliter med å “få til”, og jada.. Jeg HØRER hva dere tenker, men FOR MEG er det faktisk lettere tenkt enn gjort. Men uansett.. Når alt kommer til stykket så føler jeg at timen gikk ganske greit til tross for litt lavt blodsukker. Jeg fikk fortalt basically alt som var verdt å nevne rundt Oslo-turen for noen uker tilbake, og så valgte jeg også å si litt om da jeg intervjuet Attack of the Killer Kast-guttene under Ramaskrik festivalen i oktober. Ja, så kan jeg i tillegg til det igjen nevne at jeg fikk litt skryt mot slutten av dagens timen for alt det jeg har oppnådd dette året, og for å sitere meg selv: “jeg har faktisk ikke gjort SÅ mye nytt og forskjellig siden da jeg gikk på skolen”. Med andre ord – 2019 har VIRKELIG vært et greit år for meg, stort sett.

Mhmm, ja så er det ikke så mye mer å si om den saken egentlig. Etter at terapi-timen var over rasket jeg meg bort til Vekst for å hente ei dyne og en pute jeg leverte til vask for noen dager siden. Dog fikk jeg ikke betalt når jeg var der da kassa var tom for kvitteringspapir. Ikke det at jeg trrrrrrenger kvittering, men av en eller annen grunn gikk det ikke an å betale uten at det var papir i maskina, og de få som fremdeles var på jobb der og da visste ikke hvordan man setter inn papiret riktig, så jeg får heller stikke innom litt tidligere på dagen i morgen og betale for meg da i stede.

Ellers er det ikke så veldig mye mer å si annet enn at jeg har vasket veggene på badet i kveld. Ja også har jeg RAGET herfra og til villeste helvete under 10-15 meget frustrerende forsøk på å få fullført noen greier i det siste Wolfenstein-spillet “Young Blood”. Et spill jeg liker rimelig godt, men guuuuud så sinna jeg kan bli på hun som liksom skal være ved min side for å hjelpe meg!! #trivesbestalene

Okei – DA har jeg ikke noe mer å bringe på banen for i kveld.. Åh!! Jo, en ting til.

Helt avslutningsvis vil jeg bare fortelle dere om en norsk youtuber jeg har fått VEEELDIG sansen for de siste par ukene. Malene Broen er hennes navn, og er kanskje den blideste og gøyeste jenta i hele landet akkurat nå. Ei jente som både tør og gidder å lage videoer som er pittegranne annerledes enn det alle de hersens mainstream-youtuberne driver å peser ut i tide og utide om dan. Ei jente som både virker veldig oppegående, som ER temmelig produktiv, nokså original og EKSTREMT likandes – ja ta bare en liten titt på dette her foreksempel 😃:

Så ja.. Bare sånn for å avslutte med å besvare det ene spørsmålet jeg strengt talt åpnet opp dette innlegget med.. En helt MEH! 7-er!

Er du over syv? 🤔

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg