Boikott Viafree?

Det har blitt både sagt, skrevet og synget at det beste i livet er gratis, men det er TULL! For i formiddag så annonserte Paradise Hotel Norge på Instagram at hele sesong 4 nå ligger ute (igjen) på Viafree. Første reaksjonen min var å GLEMME det reklamehelvete denne streamingtjenesten faktisk er, og heller glede meg til å gå løs på første episode til frokost.

Jeg mener.. Jeg har jo tross alt et aktivt ViaPLAY-abonnent for øyeblikket. Og på et tidspunkt leste jeg noe om at man fint kan logge seg inn med samme brukernavn og passord inne på Viafree som man har på Viaplay. Da må man vel kunne slippe all denne reklamen? Yeay, right.. FIRE reklamepauser måtte jeg gjennom bare i løpet av den første episode – hvor hver eneste pause lå på rundt 240 fuckings sekunder.

Greit nok at de som ikke har betalt noe må nøye seg med disse reklamene nå og da, den forstår jeg, og jeg føler heller ikke den trenger å forklares for dere heller da jeg ihvertfall HÅPER dere er smarte nok til at dere som meg tenker at det sier seg selv?.. 😅 MEN at vi som logger oss inn på Viafree med våre AKTIVE/BETALTE(!!) Viaplay-kontoer OGSÅ må gjennom disse reklamefilmene, som btw verken er spesielt kreative eller underholdende.. Ja, det vil jeg nesten anse som en større skandale enn Paradise Hotel selv, altså.

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg