Bloggere: Albertine

Bildet er tatt fra: nouw.com/albertine

Som barn var jeg et meget åpent vesen når det kommer til det aller meste som har med fantasi å gjøre. Jeg husker spesielt en dag på barneskolen hvor jeg gikk rundt og ønsket meg tryllestav, fordi det var det ei jente i klassen min som faktisk hadde, og som kunne trylle frem alt godteri i hele verden om det var det å gjøre. Dette var naturligvis bare tull, men jeg slukte det rått den gangen. Og så fort jeg var kommet hjem igjen fra skolen denne dagen fortalte jeg foreldrene mine alt sammen, og la til at jeg også ville ha min helt egen tryllestav. Og dere kan sikkert tenke dere til svaret. Jeg kunne IKKE få en slik tryllestav fordi magi er ikke på ekte. “Man kan ikke bare trylle frem ting på den måten Aylar”. “Magi er bare på liksom”.

Bildet er tatt fra: nouw.com/albertine

Eh, vel.. En dag i dag så er jeg fremdeles ikke helt sikker når det kommer til de tingene der. For jeg har gjentatte ganger på finurlig vis faktisk klart å transportere meg selv fra et sted – gjerne sofaen i leiligheten min – til et helt annet sted på den andre siden av kloden, og det på bare noen sekunder. Det ble dog aldri noen tryllestav på meg, det skal sies, men til gjengjeld har jeg blitt kjent med en rekke fantastiske bloggere opp gjennom årene, bare for å nevne noe. Ja, ta min gode venninne Albertine foreksempel. Et tvers gjennom godt og gledesprudlende vesen som man burde fått opp bilde av dersom man går inn på Google og taster “multitalent”. For hvis det er et menneske på denne kloden som er i stand til å få til hva enn hun vil her i verden, så er det min gode venn Albertine.

Bildet er tatt fra: nouw.com/albertine

Jeg kan jo starte med å nevne at det er Albertine som blant annet står bak de tre siste headerne jeg har brukt her inne de siste 3-4 årene. Og før blogg.no flyttet over til WordPress i vinter så var det også Albertine som sto bak de siste par designene her inne også. Med andre ord, denne jenta har virkelig et talent når det kommer til webdesign, og som dere muligens også alt har merket dere så er hun attpåtil et talent fra en annen verden når det kommer til fotografi. Og hvis du er en av de som elsker å se bilder fra forskjellige steder rundt om i hele verden, hvis du er en av de som ELSKER å kunne trylle deg vekk fra et sted, for så å ende opp et helt annet sted. Ja så kan jeg så absolutt anbefale på det sterkeste å ta turen innom denne lidenskapelige bloggen.

Bildet er tatt fra: nouw.com/albertine

For her snakker vi om en blogg som nærmest renner over av flotte og sterke farver, store mengder inspirasjon og kvalitet i det ene fantastisk flotte og vakre bildet etter det andre. Noen bilder er tatt i Norge, men de aller, aller fleste som er blitt publisert i nyere tid er fra det jeg vil driste meg til å kalle for noe mer eksotiske steder enn som så. Albertine er ei jente som ELSKER å reise, og selv om jeg personlig foretrekker å først og fremst dra til andre byer i Norge når jeg er ute og reiser, ja så syns jeg alltid det er spennende å se hvilket land hun velger å reise til neste gang – og på sett og vis få lov til å være med på følget 😀

Så, hva venter dere på? – klikk HER for å ta en del i Albertines eventyrlige verden du også! <3

Bildet er tatt fra: nouw.com/albertine

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg