Billie Eilish og opp ned-smiley

ÉN ting jeg har blitt flinkere på den siste tiden?

Jeg kan fint nevne flere, sånn ikke for å skryte, og derfor skal jeg heller ikke gjøre det, selv om det for øvrig ikke hadde vært meg i mot. Å skryte altså. 🙃

Vi har sikkert gjort det alle sammen – finne en eller annen måte å pumpe opp bryst og hodekassa såpass mye på at challengen med å finne Jon Blund ved leggetid har blitt nærmest umulig. Den kødden.

For å IKKE gjøre det verre enn strengt talt skikkelig unødvendig for meg selv på det der, så har jeg gjort noen grep “i det siste”. Men jeg skal ikke kjede dere med akkurat den lista i kveld.

I stede skal jeg gi dere ET punkt. Et eneste.

Jeg har nemlig blitt mer regulert(?) med tanke på hva jeg hører på av musikk den siste timen. Og særlig én artist som jeg finner det helt prima å gå til sengs med for tiden, og som faktisk hjelper meg med å sovne inn lettere er… Billie Eilish.

Til og med «bad guy» som er en av de låtene med mer “action” funker her. Syns stemmen hennes, samt måten hun synger på er så utrettelig behagelig. Også kan vi godt skyte den ene u-en og bare gjøre den trett.

Har dere en spesifikk artist, eller et band for den saks skyld, som dere gjerne inviterer med på deres kveld/natt-ritualer? Og hva annet gjør dere for å falle til ro før dere kan begynne å male svart?

OH!! Og en ting til sånn apropos den eneste smileyen jeg har brukt i dette innlegget, den opp ned-smileyen.. er det noen av dere som bruker den? Og i så fall i hvilke sammenhenger?? For DET virker som det er litt variert blant enkelte der ute, hehe. Hva folk mener den egentlig er til og sånn, mener jeg.

STAY GOREGEOUS!!

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg