5 positive ting den siste måneden

Som allerede nevnt har ikke starten på 2020 vært altfor bra for min del. Jeg har ligget mye våken med negativ energi og et tankesurr uten like. Har sovet veldig få timer nesten hver natt de siste 29 dagene. Og attpåtil har det vært en rekke ubehagelige ting som dødsfall innen nærmeste familie, jeg har blitt kjent med at ei jeg trodde var min venn har baksnakket meg på Jodel, de nærmeste naboene har ved flere anledninger kjørt opp musikken sin en god del hakk mer enn angsten og psyken min strengt talt takler, og ja.. Det har rett og slett vært en måned med mye dårlig energi, frustrasjon og sinne, samt følelsen av hjelpeløshet og angst.

Likevel.. Det har vært et og annet positivt også. Og det er disse tingene jeg tenker å liste opp for dere nå. Eller, mest for meg selv.. Men som med alt annet jeg legger ut her inne så er dere SELVFØLGELIG hjertens velkommen til å “ta del” i det med meg! 🖤

I. 22.11.63Et av målene jeg har satt for 2020 er å lese intet mer enn TO Stephen King-bøker. Et mål jeg kjenner at jeg angrer litt på nå og da siden det er en sabla utfordring å finne bøker fra denne mannen som ikke er på rundt 1000 sider – særlig på norsk – og “22.11.63” er IKKE blant unntakene her da den ligger på neeeesten 900 sider. Så for en med mine konsentrasjonsvansker, mangel på tålmodighet og selvdisiplin så har jeg nå begynt å lure på om jeg kommer til å klare å lese noe særlig annet dette året da jeg som dere skjønner ikke er blant de aller flinkeste leseløvene der ute. Men når det igjen er sagt så er det håp.

Jeg begynte med denne boka 11. januar. Har kommet meg forbi 216 sider, og selv om det har vært litt frustrerende å “tvinge meg selv” til å lese så og så mye helst hver dag for at jeg skal bli ferdig før sommerferien + at jeg begynner å få litt vel mange navn og skikkelser å holde styr på!!… 😱 Ja så har jeg jo kost meg en del i løpet av “eventyret” så langt også – la bare det være sagt.

Og ja.. Nå er jeg klar over at mesteparten av dette punktet har jeg brukt på å nok en gang ramse opp ting som ikke nødvendigvis virker så bra. Men igjen, jeg har virkelig kost meg med denne boken (så langt) også. Og bare jeg på en eller annen måte klarer å bryte med den nokså slitsomme og depressive modusen jeg har vært i den siste måneden, ja så er jeg ikke i tvil om at de resterende 700+/- sidene vil gå ganske greit unna.

II. “Dvalen”

Den 5. januar var det omsider på tide begynne på igjen med blogg og youtube etter at jeg hadde unnet meg en juleferie som ble nesten 2 uker lang. Og i år så ble det til at jeg åpnet opp med en litt “mystifistisk” video som jeg hadde planlagt en god del oppi hodet mitt så og si fra den dagen jeg offisielt sett hadde tatt “ferie”. En video som ikke er så veldig lang, men som jeg likevel har lagt en del arbeid i, og som etter min mening ble ganske så bra. Og jeg håper på å komme med flere slike videoer i løpet av de neste par månedene.

BTW! – noen som vil gjette hva jeg prøver å formidle med “Dvalen”? 🤔

III. Kvalitetssikret k a o s
Sånn bortsett fra kun et innlegg denne måneden er jeg sånn rimelig fornøyd med mer eller mindre alt annet jeg har publisert siden nyttår, enten vi snakker blogg, Instagram, eller de to videoene jeg har lagt ut på Youtube.

Jeg har blitt litt flinkere til å ikke rushe ut ting. I stede for å legge ut ting sånn noen lunde halvferdig har jeg heller tatt meg en dag ekstra i noen tilfeller, og jobbet med contentet til jeg faktisk har blitt fornøyd.

En forandring jeg forøvrig håper at dere også har merket og setter pris på, selv om det nå har ført til at jeg ikke har fått publisert like mye, like ofte som jeg f.eks gjorde rett før jul.

IV. Days Gone
Et spill jeg har hatt litt lyst til menge løs på en stund, men som jeg ikke fikk kommet i gang med før for noen uker tilbake er den lille store apokalypse-sandkassen i “Days Gone”.

Verden har mer eller mindre gått til Hell etter at et virus har føkket opp menneskeheten, gjort mesteparten av folk, dyr og kråker om til zombier, og ja.. Dere skjønner.

Og jeg har jo spilt en god del zombie-spill opp gjennom, noe som gjorde at det tok litt tid før jeg begynte å like dette spillet mer enn bare sånn middels. Men etter en stund hadde “Days Gone” greid å vokse på meg mer og mer, og selv om det fremdeles ikke er blant mine topp 10 favoritter (uansett sjanger) all the time, ja så er det likevel et godt spill jeg godt kan anbefale. Spesielt hvis man setter pris på troverdige karakterer man kan like og bli glad i da Days Gone nok er det beste spillet innenfor denne typen spill på akkurat det feltet siden The Last Of Us.

V. Det sosiale
Dessverre har jeg ikke vært så veldig flink til å være sånn supersosial denne måneden. Har kun møtt noen tre ganger til sammen (1 gang pappa og 2 ganger min bror) hvis vi ikke regner med alle de tilfeldige jeg har gått forbi, og småsnakket med når jeg har vært ute og gått tur, handlet etc.

Men de tre sosiale “greiene” jeg har hatt når det først har blitt noe har i det minste vært ganske hyggelige. Og hmm.. Jeg burde muligens trappe opp det sosiale enda litt mer igjen nå til februar, så kan det fort hende at psyken og humøret kommer seg litt mer på rett kjør igjen! 😶

Hvilke positive ting har dere opplevd/gjort i det siste?

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg