Hva ville jeg gjort hvis…

.. jeg fikk vite at jeg skulle bli far: Har en følelse av at jeg kommer til å gjenta dette ihvertfall et par ganger i dette innlegget, men: Det kommer an på. Nå går ikke jeg akkurat rundt og drømmer om å bli far, av ganske mange forskjellige årsaker, men hvis uhellet først skulle vært ute ville jeg ihvertfall ikke tvunget moren til å ta abort, samme hvem moren hadde vært. For når det kommer til abort eller ikke abort syns jeg det er et valg som bare den gravide moren skal ta, ingen andre.

Hvordan jeg ellers hadde taklet saken hadde kommet veldig an på moren. Hvis moren hadde vært kjent for å være av den mer ansvarsløse typen som helst foretrakk å kaste mest mulig ansvar over på alle andre hadde jeg nok sett litt mørkt på det. Men hvis moren hadde vært en mer av den rettferdige 50/50-typen hadde jeg nok tatt det ganske greit, selv om jeg altså ikke i utgangspunktet har et ønske om å bli far.

.. tryna offentlig: Haha, hva var det jeg sa.. xD Det kommer an på! Her tenker jeg det er først og fremst humøret mitt som skulle spilt den største rollen. Jeg kan ta en god del ting i livet ganske greit med en stor dose selvironi, til og med spøke en del om diverse ting som ikke går helt min vei, og gjøre et stort humoristisk nummer ut av det. Men… Jeg kan også la de samme tingene ødelegge minst en hel dag for meg om jeg i utgangspunktet ikke har det så alt for bra. Såå.

.. Ikke hatt penger på kortet i butikken: Da ville jeg først forsøkt å huske hvor mye jeg hadde igjen sist jeg sjekket kontoen, så sett på prislappen, og så forsøkt å ta bort de varene som jeg hadde hatt aller minst behov for der og da, og som ville vært minst stress for de ansatte å sette tilbake for meg.

.. vant i lotto: Haha, jeg skal prøve og ikke si det denne gangen.. Det dere vet. Men for å si det sånn, 50 kroner er helt ok, et par millioner er derimot en veldig god viagra.

.. prompa offentlig: Hvor offentlig? Og hvor høyt? Jeg skal ikke si det, jeg skal IKKE si det. Det, dere, vet. Hadde jeg sittet alene på bussen, altså ikke delt sete med noen, så hadde jeg nok ikke brydd meg. Kanskje ikke merket det engang. Hadde jeg derimot sittet like ved ei veldig hot lårhøne jeg overhode ikke kjente hadde jeg nok ønsket å hoppe ut av vinduet i håp om å få en rask og smertefri død.

.. spydd på kino: Her hadde jeg nok blitt flau samme hva, så her trenger jeg ikke en gang tenke på å skrive det jeg ikke har så lyst til å skrive en gang til. Men, dersom jeg hadde kunnet kontrollere det litt på forhånd hvor det hele skulle ende så hadde jeg nok siktet litt på en eller annen som hadde irritert meg en stund, hvis det hadde vært noen.

Men, uansett. Det er mange, mange år siden jeg spydde sist, og det er også en stund siden forrige gang jeg var på kino. Og akkurat nå tviler jeg litt på at jeg noen gang kommer til å gidde å gå på kino igjen. Ihvertfall alene.

.. rygga inn i en annen bil: Vet dere, det har nok skjedd. Spesielt på ungdomskolen var jeg ganske klønete og kunne fint gå inn i det ene og det andre, så skulle ikke forundre meg om jeg har rygget inn i det ene og det andre på den tiden. Forhåpentligvis en stillestående bil da.

Spørsmålene har jeg rappet fra bloggen til Ann Iren Dauvi!

Stay goregeous!

22 kommentarer
  1. Haha veldig bra innlegg! Kan vel si meg enig i flere av tingene. Hadde jeg spydd på kino hadde jeg nok falt om før jeg i det hele tatt hadde rukket å spy.. Håper virkelig jeg slipper å oppleve det haha.. Samme med promping i offentlighet, med tanke på at jeg nesten slite mer å prompe foran meg selv haha! Blir nesten litt stressa bare av å tenke på det..

  2. Nora Piscopo: Tusen takk for det! ^^

   Hehe, ja, det kan jeg godt skjønne utifra det vi har snakket om litt tidligere, tenkte faktisk litt på deg igjen når det spørsmålet kom opp.

   Oi, såpass ja, det høres egentlig litt ille ut 😮 Men forhåpentligvis er ihvertfall det noe som nok blir bedre med årene, tror jeg.

  3. Mulig det er pga jeg er overtrøtt etter litt for lite søvn i det siste, men flira godt da jeg så for meg prompe scenarioet på bussen XP Det hadde vært flaut det 😅

  4. Hehe kjenner meg igjen her ja! Er ganske redd for å spy på kino! Har nesten følt at jeg skulle spy de siste gangene jeg har vært på kino. Sinnsykt ubehagelig. Føltes sånn når jeg så Logan, Spectre, Rogue One. Har selv ikke spydd på mange år. Faktisk over 20 år siden når jeg var 6-7år

  5. Dark Elf: Hmm, må innrømme jeg ble litt nysgjerrig nå. Er det noen spesielle grunner til at du har følt det sånn under de siste kino-besøkene, eller har du vært mer uheldig med timingen?

  6. Jeg tryna på en stappfull buss på vei til skolen en gang, samtidig som jeg dro av buksen på en gutt når jeg prøvde å komme meg på beina igjen… Hele bussen blei så stille at man kunne hørt en knappenål falle i gulvet- i det jeg setter beina på bakken detter hele bussen ut i latterkrampe- tviler ikke på at bussjåføren også lo.. Jeg hadde mest lyst til å dø! Det verste var at det ikke var fredag heller…

  7. Det kan vel hende at jeg er mer stresset og har mer angst nå enn før. De siste filmene har jo hatt mye innhold som har vært sjokkerende. Men kan også være at jeg ikke akkurat kan trykke på pause og tenke over scenen jeg akkurat har sett. Liker som regel å bruke lang tid på å se gjennom filmer. Noen ganger bruker jeg flere uker. Men får sånn ubehagelig følelse ofte andre steder i sosiale sammenhenger.

  8. Elevele: Haha, nå håper jeg virkelig at det tilfeldigvis ble filmet av en eller annen, og at det faktisk ligger på nettet et sted, og at jeg tilfeldigvis klarer å komme over det mer eller mindre tilfeldig en eller annen gang før jeg dør xD

  9. Dark Elf: Aha, skjønner. Selv om jeg ikke har det sånn selv, ikke i nærheten en gang, så skjønner jeg ihvertfall hva du mener, tror jeg. Sitter og tenker nå at kino kanskje ikke helt er din greie? At det heller er bedre til du venter til du kan se filmene hjemme hos deg selv eller noe?

  10. Ha ha ha- jeg har ikke sjekket, men jeg håper virkelig ikke det 😛 ha ha… Men hvis du tilfeldigvis skulle komme over det må du ikke glemme å si i fra til meg 😛 ha ha

  11. Det stemmer at med mindre det er filmer jeg virkelig brenner for som er helt i sentrum av mine interesser så lar jeg være å gå på kino. Filmer som James Bond 25, Star Wars VIII, Deadpool 2 og evt neste Jason Bourne kommer jeg til å se på kino, uansett hvor ubehagelig det evt blir. Liker godt den store kinosalen på Colloseum kino. Er der jeg pleier å gå. Men ellers blir det som sagt bluray, eller leie film på nettet.

  12. Hahaha, fantastisk bra levert! Tror du hadde blitt en artig 50/50 pappa, om uhellet skjer i fremtida, og fått noe ekstra gøy å bidra til glede i hverdagen 🙂 You never know.. Som min lillesøster sa da hun var 9 år; Vi er alle vinnere, for vi har alle vært en spermie som kom først! En er nok. Hihihi!

  13. Elevele: Hehe, ja, det er ikke helt ferskt. Tar gjerne å shouter et par innlegg nå for tiden, innlegg som jeg ikke har fått mulighet til å shoute før da jeg ikke hadde muligheten da pga de sperrene. Innlegg som jeg syns burde hatt litt flere kommentarer, eller som jeg bare vet eller ihvertfall tror har et godt nok potensiale til å løfte statistikken litt ekstra.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg