Impulskontrollen er brutt! (igjen..)

God mandag alle sammen! Eller er det det? Hmm, jeg antar at det er et veldig individuelt spørsmål. Men for MEG (altså han som denne FANTASTISKE bloggen jo handler om) så har ihvertfall ikke denne mandagen vært så alt for råtten. Jeg har ikke opplevd eller gjort noe som er så veldig spennende å verken lese, eller å skrive om, MEN jeg har likevel noe jeg har lyst til å dele med dere nå.

Det er på ingen måte noe hemmelighet at jeg er glad i litt søtt og litt salt. Jeg har tidligere hatt godtevaner som både burde gitt meg både diabetes og en kropp på størrelse med en spekkhugger.. Jeg får bare takke og prise høy forbrenning for at det ikke har skjedd, enda. Uansett.. Jeg har vært ute og handlet litt i dag. Eller “litt” sier jeg, jeg har faktisk vært ute hele tre ganger i dag. Og dette er bittelitt av det jeg har plukket med meg på vei hjem igjen.

For å si det sånn. Alt det dere ser bilder av nå er så og si nytt for meg. Det vil si, jeg har ikke smakt noe av det på bilde nummer en, og jeg har heller ikke foreløpig lest noen av bøkene på de to nederste bildene. Riktignok så blir det jeg ikke overrasket om f.eks den nye Battery-boksen smaker som en eller annen energidrikk jeg har slurpet i meg en hel del fra før, eller om de funsa fra Pågen minner om noe annet jeg har spist tidligere.

Men jeg har uansett ikke smakt disse variantene av disse produktene før, for å si det sånn. Så med andre ord har jeg brutt meg litt gjennom den ikke så alt for strenge impulskontrollen igjen i dag og rett og slett gått litt amok igjen. Det er jo tross alt “lønningsdag”.

Har du gjort noen impulsive innkjøp i dag?

Vi reblogges!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg