PUSH-UPS!

Vær så god alle sammen, nå har jeg endelig en ny video til dere. Dessverre, og nå skal jeg nok en gang være helt ærlig med dere om hva jeg selv syns, det er langt i fra den mest interessante videoen dere har sett fra meg.

Saken er.. Sigrid spurte meg for en stund siden om vi kunne ta noen pull-ups i lag. Jeg var ikke særlig gira da, og tenkte at sånt er mer hennes greie. Det er det nok fortsatt, da jeg enda ikke er blitt særlig “frelst” av sånn type fysisk aktivitet.

Likevel, jeg svarte et eller annet om at HVIS vi skulle gjøre det, så skulle det ihverfall dokumenteres på video (ting får liksom ekstra mening hvis det kan foreviggjøres og deles med så mange som mulig). Så i dag gjorde vi et ærlig forsøk, et forsøk som dessverre feilet litt.

Sååå… Etter en stund kom jeg med et forslag om å heller ta noen push-ups i stede.. Så da gjorde vi heller det, det hele ble filmet, og ja, her kan dere som vil altså se hvordan det hele gikk.

Før jeg ganske straks avslutter dette innlegget vil jeg først besvare et spørsmål noen av dere nå kanskje sitter med. Hvorfor velger jeg å publisere noe som jeg tydeligvis ikke er så veldig stolt av?

Jeg har valgt å publisere denne videoen først og fremst fordi jeg ikke ønsker at det hele skal være 100% bortkastet. Også tenker jeg at det KAN jo være NOEN der ute som på en eller annen måte vil finne denne videoen ihvertfall litt underholdende, I dont know..

Ehm, og ja. Skulle det være av interesse så har altså Sigrid nylig startet opp en blogg igjen, og den kan dere finne ved å trykke her.

Vi reblogges!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg