Forever 4K!

Husker dere den tiden hvor man titt og ofte kunne finne et og annet innlegg her inne som viste hva jeg hadde fått i posten? Vel, av forskjellige årsaker (som at jeg i senere tid har begynt å anse Snapchat og Instagram som en bedre “arena” for den slags) så har det ikke blitt alt for mange av de nå, men i dag fikk jeg litt lyst til å dele et slikt øyeblikk med dere blogglesere igjen.

Særlig siden dette er en litt spesiell dag i mitt filmsamler-liv så tenkte jeg å også inkludere dere igjen nå. Jeg har nemlig akkurat på denne dagen fått meg mine tre første 4K-filmer 😀 (samt tre andre filmer i “vanlig” blu ray-format, de tre nederste på bildet under)

Hva er 4K? Vel, jeg er ikke så alt for langt inne i det tekniske, men jeg har fått med meg såpass som at 4K-filmer har ca. fire ganger så bra bilde (og sikkert lyd også) som det vanlige blu ray-filmer har. Så med andre ord, JÆVLIG høy oppløsning.

Likevel.. Jeg får ikke spilt av disse utgavene enda da jeg ikke har enda har en tv som støtter 4K, eller en spiller for den saks skyld. Som jeg har nevnt litt de siste dagene så har jeg ikke vært alt for flink den siste tiden til å gjøre alle de lureste valgene, og dette gjelder også økonomi, som altså er årsaken til at jeg ikke har fått byttet tv enda da en 4K-skjerm fremdeles koster en del kroner, særlig om jeg ikke skal degradere med tanke på størrelse (har 55 tommer nå, ikke aktuelt å gå ned noen hakk der!)

Uansett er det fremdeles noen måneder igjen til den nye Play Station 4-maskinen kommer (Play Station 4K blir mest sannsynlig dens navn), og siden det er den maskinen jeg tenker å spille av det nye filmformatet på, så går det sånn sett greit å vente litt til med ny tv også. Og jeg burde kanskje også vente noen måneder ekstra med å begynne å samle på filmer i 4K-formatet siden de ikke akkurat er så veldig billig enda, men… Næh.

Har du noen 4K-filmer i samlingen enda?

Vi reblogges!


– Ann Helen eeeer.. Fortsatt kul!
http://tispe.blogg.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg