Postapokalyptisk post

Hipp, hipp og happy Star Wars-dag alle sammen!

Ah, Star Wars ja. Hittil føler jeg at jeg har feilet bittelitt med å “feire den” dagen slik den kanskje “burde” vært “feiret”. Jeg kan godt komme med et musikalsk eksempel. Når jeg f.eks gjorde unna oppvasken for noen timer siden ble det gjort mens jeg nøt et viss soundtrack. Nærmere bestemt soundtracket til den tredje sesongen av Game Of Thrones (FANTASTISK serie!!!).

Tror ikke det var før etter at jeg hadde tappet ned vannet og hengt fra meg tørkekluten at det først slo meg at jeg kanskje heller “burde” høre på den legendariske musikken til John Williams igjen der og da i stede. Men på en annen side.. Når var det sist jeg egentlig brydde meg noe særlig om hva slags dato vi befinner oss på? Eller hva slags periode vi måtte “leve i”? xD

Uansett, jeg har akkurat vært ute og hentet intet mer enn to pakker nå, og et av de tingene som befant seg i den ene pakka kan i hvertfall gjøre litt opp for denne “tabben” fra i dag tidlig. Mine kjære disipler – dette er hva jeg har fått av post i dag:

Og nei, den dongen (som i bunke, haug – IKKE KONDOM xD) jeg har på sofaen med uspilte spill og usette filmer ser visst ikke ut til å bli stort slankere med det første. Har tenkt på å rydde den litt bort en stund nå, men hittil har den stort sett vært som en feit spekkhogger som lover å gå ned i vekt snart, men som stadig fortsetter å tilbringe vært eneste måltid på MacDonalds.

Enyway. May the fourth be with you, always!

Hva skal du bruke denne Star Wars-dagen til?

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg