Singel uten singlet


© Bildet er tatt fra innerconflicts.com

Noe er over, men hva?
Livet er og blir som en berg- og dalbane. Det går i bølger. Man bør jammen meg be om at livet ikke har spilt deg et puss, og at det viser seg at du egentlig er en antilope. Uansett.. Som tittelen tilsier – Jeg er singel igjen.

Nå sitter jeg og lurer litt på om det jeg har hatt de siste månedene faktisk kan defineres som et forhold i hele tatt. Joda, skal man se litt vrangt på det så har alle mennesker som har en viss kontakt med hverandre et eller annet type forhold. Men.. Jeg skal omformulere meg litt. Kan det jeg har hatt de siste månedene egentlig på en forsvarlig måte kalles et kjæreste-forhold?

Mens vi har vært “sammen” har vi aldri møttes in persona. I hele tatt har vi bare hatt med hverandre å gjøre face2face en helg, og det begynner å bli noen måneder siden nå. Og når det er sagt – det har vært gode nok grunner til at det har blitt utsatt noen ganger. Årsaker som jeg kan forstå, og som jeg ikke har noe problemer med å akseptere… Men den siste måneden har jeg likevel begynt å lure mer og mer på om det noe jeg ikke har blitt fortalt.

I gode og onde dager, inntil…

© Bildet er tatt fra picturefordesktop.com

Før jeg skriver noe mer innser jeg at enkelte av dere nå tenker at utifra det jeg har skrevet foreløpig at det kanskje ikke har vært noen lyspunkter i hele tatt. Det er feil. For det har absolutt vært en del fordeler også, det er først og fremst den siste måneden at de har blitt mindre og mindre synlige..

For mens kontakten mellom oss enda var på topp har jeg gått rundt og følt meg veldig energisk, glad og heldig. Nå skal det sies at jeg allerede var i en veldig allright periode før vi ble “sammen” også, men etter at vi ble det så har det kort fortalt vært enda vanskeligere å føle seg nedenfor. Og nei, det er ikke sånn at jeg har sittet å prøvd på å føle meg deppa, hehe..

Men sånn, nå har jeg lagt til at det så absolutt har vært en del positive ting også, nå kan jeg forhåpentligvis fortsette der jeg “slapp”. Vent litt.. Hvis jeg har sluppet noe må jeg antakeligvis bøye meg ned og ta det opp igjen… Argh, det får vente. Nå sitter jeg litt for godt i sofaen.

Okei. Som jeg var inne på i ste er livet som en berg- og dalbane, og man bør helst ikke være en antilope. Forresten, er det noen av dere som har skjønt greia med den antilopen nå? Bare lurer. Ah, avsporinger igjen, enda bra jeg ikke er jernbanedirektør.

Den siste tiden

© Bildet er tatt fra thecalmzone.net

Sånn, NÅ skal jeg fokusere på “forholdet” mitt igjen. Og det er NÅ på tide å beskrive den siste uken. Den siste uken kan utvilsomt få bli omtalt som kjelleren i forholdet. Det har kort fortalt vært så vanskelig å få kontakt med henne noe sted at jeg nå ikke orker å lure på lengre hva det er som faktisk foregår. Og jeg orker heller ikke å gå rundt å ha dårlig samvittighet fordi jeg føler at jeg maser, selv om jeg stort sett har holdt meg til 1-2 meldinger om dagen..

Jeg vet at hun har sitt å streve med hun også, og at hun blant annet er noe opptatt med et data-prosjekt for tiden.. Men den responsen jeg såvidt har fått den siste uken har vært så dårlig at jeg rett og slett ikke orker lengre. Det å gå rundt og i hele tatt lure på om vi er sammen lengre føles rett og slett som en slags type selvskading, så igjen.. Jeg orker ikke dette her lengre.

Jeg orker ikke lengre å gå rundt og vente i timesvis på et simpelt svar, jeg har vært heldig om jeg har fått hørt noe som helst innen 12 timer de siste dagene, noen ganger har det tatt et døgn.. Jeg kjenner at jeg sakte, men sikkert har kommet til å blitt helt gal om dette skulle foregått stort lengre. Kort fortalt, jeg gidder ikke mer.

Til syvende og sist er det nok bedre å være singel enn å være fastlåst i dette tankekjøret og den helt nytteløse energibruken. Jeg er ikke sint på henne, hun er ei veldig god jente som sikkert har sine grunner, ei jente jeg helst ikke vil såre, men noen ganger må man bare ta de litt vanskelige valgene…


© Bildet er tatt fra motaen.com

Apropos det. Til slutt nå har det ikke vært et valg som har særlig vanskelig å ta. Når det til slutt føles så naturlig å gjøre det slutt, ja, da er det kanskje like greit at det faktisk ble slutt til slutt.. Det føles selvfølgelig litt sårt, for hun er ei veldig god jente jeg har hatt noen flotte stunder med, stunder jeg kommer til å savne.. Men det får ikke lengre hjelpe.

Sånn, da ser jeg frem til å puste normalt igjen. Kanskje kommer jeg til å stikke hodet under vann igjen om en stund for å se om det fremdeles er flere fisker igjen, men akkurat nå tenker jeg å rett og slett bare nyte singellivet.

Bob bob deri deri, bob bob sue?

Vi reblogges!

4 kommentarer
  1. Kjedelig at det endte sånn da, men igjen så fortjener du bedre, når hun ikke klarer å avse litt tid til deg selv om hverdagen er hektisk sier mer om hun egentlig, men nå skal ikke jeg dømme da jeg ikke kjenner henne.
   Man skal ikke gå rundt med slike tanker du har hatt, se det ‘positive’ i det kjipe, man lærer av det og plutselig dukker den rette opp

  2. Rotteheimen oppdrett: Altså, som nevnt i innlegget vet jeg at hun har en del å stri med for tiden, men ja, likevel..

   Jeg skal innrømme at jeg har sittet og kjent litt på dette igjen i dag, selv om det nå er slutt.. I dag er det jo FORDI det er slutt at jeg har kjent på noen kjipe følelser igjen.. For er det noe jeg ikke akkurat skal nekte for så er det at jeg savner henne en del, og tanken på at vi trolig ikke kommer til å møtes igjen… Huff..

  3. Selvsagt, derfor jeg sa at jeg skal jo ikke dømme når jeg ikke skjenner henne 🙂
   klart man får kjipe følelser og et savn, det er jo normalt, men det kan jo hende dere møtes igjen og plutselig finner ut at dere skal prøve igjen, hvem vet, ikke tenk for mye på det, selv om det er vanskelig 🙂

  4. RotteHeimen Oppdrett: Skjønte det 🙂

   Nja, jeg tviler på det. Jeg er ikke engang sikker på om jeg vil prøve på nytt, ikke hvis det er snakk om et forhold igjen i hvertfall. Jeg tenker at det er visse årsaker til at dette viste seg å til slutt funke så dårlig som det gjorde, vi er blant annet alt for forskjellige på en god del vesentlige plan. Bare tilfeldig at vi i hele tatt ble venner for en stund tilbake.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg