Derfor MÅ du se Hotel Cæsar fremover!

God morgen!
I skrivende stund lever en av Norges mest sjeldne diamanter med en noe usikker fremtid. Det er ikke lenge siden skuespillerne og resten av staben på Hotel Cæsar nå hadde det som kan ha vært deres aller siste fest sammen. Nå er det som kan vise seg å være den aller siste episoden noen sinne spilt inn, med mindre tv2 finner ut at de skal kjøpe et par sesonger til.

Avgjørelsen om Hotel Cæsars skjebne blir tatt i løpet av denne våren. Vi fans håper selvfølgelig på det beste, men frykter det verste. Jeg er klar over at jeg har skrevet et par innlegg det siste året i håp om å få flere til å sjekke inn igjen, men akkurat når det kommer til Cæsar kan jeg ikke få gjort nok.


© Bildet er tatt fra kjentfolk.no

Den situasjonen som er nå føles litt som en pause med kjæresten.. Nei, jeg har ikke hatt kjæreste før, men drit i det, IKKE ødelegg for meg nå, please… For jo, jeg kan faktisk si at dette føles som en pause fra kjæresten selv om. Den usikkerheten som er nå føles ikke god. Er det slutt? Kommer vi til å finne tilbake til hverandre?

Ok, nå er det ikke akkurat sånn at jeg er en av de som har sklidd vekk fra såpehotellet de siste årene, men dere forsto forhåpentligvis hva jeg mente. Jeg kan være enig i at Cæsar de to siste årene har gått noe tregt, at serien har vært noe ensformig, grå og mørk, men den tiden er snart over nå som de nye episodene til hun nye produsenten endelig begynner å rule inn i de norske hjem.

Så som dere nok for lengst har skjønt… Hotel Cæsar er viktig for meg. Hotel Cæsar er viktig for Norge, og her har dere et par gode grunner til å følge med på nettopp Hotel Cæsar de neste månedene som kommer:

Serien blir mer ungdommelig igjen! – Innen 2-3 uker kommer det flere nye og unge fjes inn i serien igjen. Jenny blir snart 2-3 år eldre og havner i en rekke situasjoner som mange unge i dag kommer til å kjenne seg igjen i. I tillegg vender Goggen også snart tilbake. I TILLEGG til det igjen dukker det opp minst fem nye ungdommer i løpet av nærmeste fremtid som aldri har vært med før.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Tempoet blir raskere! –  Man kan ikke akkurat si at de to siste årene har gått særlig fort. Hotel Cæsar har i det siste minnet mer og mer om Nrks gamle fjernsynsteater, og det er det til og med flere eldre som har reagert på. Vel, nå er episodene til Arne Berggren snart historie og vi kan se frem til helt, helt nye episoder produsert og regissert av helt andre folk som blant annet har lagt vekt på at historiefortellingen skal speedes opp.

– Flere gamle kjente returnerer! – I tillegg til at serien kommer til å by på en del nye fjes den nærmeste tiden kan vi også vente oss en rekke gjensyn med gamle kjente. Det er blant annet ikke lenge siden det ble annonsert at Elin Sogn gjør comeback til våren som Julie Anker-Hansen, Tarjei Westby returnerer som Goggen og like før sommerferien kommer også Ninni ut av fengsel… Ehm, bare at hun blir spilt av Sølje Bergman denne gangen, ikke Henriette Lien. Men hei, jeg antar at en type Ninni er bedre enn ingen Ninni?


© Bildet er tatt fra tv2.no

– Serien blir igjen mer personlig! – De siste årene har ikke bare vært trege, ganske ensformige og mørke, de har også bydd på i overkant mye kontor og business-stuff. Sikkert interessant for noen, men det får da være måte på. I løpet av de neste ukene kommer serien til å gå tilbake til røttene og igjen bli mer slik som Hotel Cæsar var ment å være i starten. Det vil si at vi i løpet av de neste episodene kommer til å se mer av privatlivene til karakterene. Vi vil igjen ble servert flere historier som enda flere kan kjenne seg igjen i. Hotel Cæsar blir med andre ord et varmere, morsommere, gøyere, sårere, mer personlig og et mer spennende sted å sjekke inn på igjen.

– Edvin forsvinner! – Er det noe folk virkelig har mast om den siste tiden så er det å få ut Edvin. Til alle dere Edvin-hatere der ute: Få med dere hva som skjer til uka 😉


© Bildet er tatt fra tv2.no


© Bildet er tatt fra tv2.no

– Den tekniske oppgraderingen! – Det er ikke bare innholdet som får seg en oppgradering i løpet av ganske snart. Snart vil vi kunne legge merke til at også “pakken” rundt har fått seg en overhaling da de nye episodene er filmet med helt nye kamera. Nærmere bestemt Sonys F5 og F55!

Helt til slutt kan jeg igjen minne om at dersom vi nå ikke står sammen om Cæsar denne våren kan det bety slutten… Så, jeg ber dere alle sammen nok en gang; Vær så snill å gi Hotel Cæsar en sjanse. Skru på tv-skjermen klokken 19.30 mandag-torsdag og la Tv2 være kanalen som står på. Mister vi Hotel Cæsar mister også Norge en veldig stor og betydelig del av sin sjel…

Vi reblogges!

13 kommentarer
  1. Tror mange også ser på tv2sumo fordi de er opptatt pga jobb eller noe når Cæsar går. Tv2 vil nok hvis Cæsar slutter også miste mange sumoabbonementer…
   Vi fansen burde stå litt ekstra på og lage oppmerksomhet rundt serien..:) feks med sånne blogginnlegg

  2. Mari: Vet om flere jeg som som oftest eller så godt som aldri ser Cæsar på tv lengre, men som likevel ser så godt som hver eneste episode på Sumo når de har tid. Så jeg håper at vi Sumo-folk også telles, og ikke bare de som ser det på tv…….. 🙂

   Tv2 vil helt klart miste en god del sumoabonnenter dersom Cæsar forsvinner, meg inkludert.

  3. Om du ikke visste dette, så har de episoder som varer ut dette året. Fikk vite at sumo ikke telles :/

  4. Var noen på Hotel Cæsar gruppa som kommenterte dette, flere stk. Men du kan jo høre med tv2 sumo siden 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg