Ninni returnerer til Hotel Cæsar!

Jepp, dere leste riktig. Jeg hadde akkurat kommet hjem fra det siste stand up-showet til Bård Tufte Johansen “Mann (44)” da jeg slår på pcen for å sjekke om det er noen ferske, uoppspiste nyheter å svelge. Jeg sjekker innom Decate, ikke noe nytt.. Jeg sjekker Youtube, ikke noe nytt… Kvelds store sjokk får jeg derimot når jeg klikker meg inn på tv2.no. “Nå kommer Ninni tilbake“. Det første jeg tenker er at at det bare er snakk om en eller annen parodi fra wannabe-gjengen i Nydalen, MEN NEI!

Jeg åpner artikkelen og det slår meg hardt og fort – Dette er ikke tull! Ninni Krogstad returnerer faktisk tilbake til hele Norges kjente og kjære favoritthotell etter å ha sittet i fengsel på overtid. Jeg mener, i det virkelige liv er det ca. 12 år siden vi så Ninni plaffe ned Arne Marcussen og Jens August under et maskeradeball den 22. november 2002. Alle som er noen lunde (Ragnar Lunde?) ærlig med seg selv VET at tidsperspektivet til Hotel Cæsar ikke er helt identisk med det som er utenfor tv-skjermen. Barna på det hotellet går fra å gå i barnehagen til å bli konfirmant på bare 2-3 måneder. Så med mindre Ninni har hatt en skikkelig grusom oppførsel innenfor murene så har hun faktisk sittet på overtid, og vel så det!

Ok, så til mine tanker og reaksjoner rundt dette. Som jeg allerede har nevnt.. Jeg er i sjokk. Etter så mange trofaste år med denne såpa hadde jeg rett og slett trodd at jeg hadde sett, hørt og opplevd alt nå. Men nei!.. Når jeg nå sitter her helt uforberedt og aner fred og ingen fare så kommer det en pikkolo og biter meg i balla. Utenom at jeg altså er sjokkert så sitter jeg også med en rekke spørsmål: Hvorfor returnerer hun rett tilbake til hotellet? Har hun hevnplaner mot Anker-Hansen-familien? Og ikke minst… Nå som Ninni slippes ut av fengsel, kommer da også SVEIN tilbake i serien??? Noe annet hadde vært helt ulogisk. Men ja, igjen er det Hotel Cæsar vi snakker, så skulle ikke forundre meg om Sveinern bare blir boende i Brasil eller hvor han befinner seg for øyeblikket.

Ah, forresten en ting til. Jeg har visst “glemt” å nevne at det ikke er Henriette Lien som skal spille Ninni denne gangen, men kona til Stig Henrik Hoff, Sølje Bergman. Akkurat det er jeg faktisk ikke så skeptisk til. Når sant skal skrives kjenner jeg faktisk på overraskende lite skepsis i hele tatt, jeg tror dette kan bli bra. Og hvis Ninnis comeback nå øker sannsynligheten for at også SVEIN kommer tilbake, så… Ja, da kan Ninni bli spilt av Morten Ramm for min del!… Så lenge Svein fortsatt vil bli spilt av Tom E. Brudvik da!


© Bildet er tatt fra tv2.no – Gamle Ninni, spilt av Henriette Lien.


© Bildet er tatt fra tv2.no – Nye Ninni, spilt av Sølje Bergman.

Hva tenker dere om denne nyheten?
Har dere troa på den nye Ninni?

Vi reblogges!

2 kommentarer
    1. Hahahaha *ler rått* Ninni kommer til å danke ut han der forbanna Edvin…hun eier jo mye hun 🙂 Er vel hovedaksjonær etter å arva gubben…blir spennende det der, og så dukker Jens August opp, helst sikkert 🙂 Og svein ja…og mora hans hahaha kan bli fornøyelige greier 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg