Batman og alle de andre dyra fra Koklimonke-skogen!

I dag kjære medfisker har jeg for ente gang oppdatert film- og spillsamlingen min. To pakker lå i postkassen min i ettermiddag, to pakker med innhold som skal gi meg timevis av nytelse. Jeg har nemlig kjøpt et par SM-filmer og hadde også gleden av å finne et par erotiske spill her om dagen.

Neida, jeg bare tuller med dere. Det som ankom heimen i dag er nok ikke av det mest erotiske materielle. Eller, hva vet vet jeg, vi har alle våre fetisjer. Og come an, hvor mange av dere jenter og tarmfresere der ute blir ikke litt skjelven i strikken bare ved tanken på Jack Nicholson som Batmans erkefiende Joker?

For det er faktisk Batman som i stor grad skal fylle tiden min de neste timene, etter jeg har publisert dette innlegget. For 2-3 dager siden hadde jeg en god venninne som var så sjenerøs å gi bort bursdagsrabatten hun hadde fått fra Cdon på 50 kroner. Jeg var ikke sein med å klikke meg innom for å se hva jeg kunne benytte koden til og fant altså blant annet de to første Batman-filmene som Tim Burton har lekt seg med, to filmer jeg enda ikke har sett.

Ja, dere har sikkert som meg MYE å gjøre før natten.. Legge barn, leke at man lager barn, ta seg en røyk på senga og spise kvelds! Jeg skal ikke oppholde dere mer enn nødvendig. Kan egentlig bare legge ut noen bilder av dagens “fangst”. Et bilde sier som kjent mer enn tusen horer..

Starter altså med å vise dere de “nye” filmene mine først. De eneste jeg har sett fra før av er 1408 og Evil Dead II. Sistnevnte har jeg faktisk på Blu Ray fra før, men da i en litt kjipere versjon uten særlig til ekstramateriale og norske undertekster.

Så var det spillene. De øverste spillene dere ser til PS3 hadde jeg fra før på Xbox 360. Men som kjent spiller jeg så og si aldri på den konsollen lengre. Som enkelte sikkert også har registrert seg har jeg fått litt trophy-dilla, såååå, ja. Derfor kjøpte jeg altså disse GTA IV-spillene (“GTA IV: The Complete Edition” inneholder nemlig både “GTA IV”, “The Lost and Damned” OG “The Ballad Of Gay Tony” ^^) samt Resident Evil 5 opp igjen på niytt. Dessuten, dette er ikke akkurat de verste spillene man kan finne på å kjøpe flere ganger!

Helt i tampen av dette innlegget har jeg som dere med velfungerende øyne kan se valgt å legge ut et bilde av noe godis, som er fra Nille. Jeg var der i utgangspunktet fordi jeg trodde de hadde fått inn noe Halloween-snop. Det har de også, MEN de hadde ikke fått ryddet plass til det enda, så jeg fikk heller gjøre comeback der til neste uke. Jeg valgte likevel ikke å gå tomhendt, til tross for at jeg allerede HAR noe snop liggende så tenkte jeg at det skader jo ikke med litt ekstra påfyll. Man dauer tross alt om ikke så skrekkelig lenge uansett.

Hva for noe digg har livet bragt deg i dag? 

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg