The Soska Twins

I kveld har jeg litt lyst til å presentere dere for søstrene Jen og Sylvia Soska som blant annet er bedre kjent som The Soska Sisters og Twisted Twins.

Jen og Sylvia er født i Canada, den 29. april 1983 (som faktisk er den dagen deres mor ble født), og har en ekstremt akseptabel smak for det morbide, både innen for tv-spill, film og generelt, for å gjøre det kort!


© Bildet tatt fra grolschfilmworks.com

Fasinasjonen fikk jeg første gang jeg for litt siden så den noe spesielle filmen American Mary fra 2012 som de har laget, i tillegg til at de har gitt seg selv en rolle i noen scener. Men det var i 2009 at de først vekket interesse hos folk med Dead Hooker In A Truck, som også var deres debut-film.

Søstrene har alltid vært interessert i skuespill, og deres hjerter har alltid banket spesielt hardt for det mer morbide. For dere som har sett en av deres to filmer, kommer neppe det som en bombe. På skolen leste de også en del Stephen King-noveller, noe som av en eller annen grunn ikke gjorde at lærerne var så begeistret. Lurer på hvorfor..

I håp om å høyne muligheten for å jobbe med stunts en gang i fremtiden begynte de ganske tidlig med trening innen kampsport. De har tidligere gått på en filmskole, som dessverre ikke nådde deres forventinger da de ble ferdige. På den tiden var de i gang med et kortfilmprosjekt som de bestemte seg for å jobbe videre med på egen hånd etter at de ble ferdig på skolen. De bestemte seg for å lage en falsk trailer og bestemte seg for at den skulle inneholder alle type ingredienser som var på en liste over ting filmskolen deres hadde forbydd sine elever å ha med.

Når traileren var ferdig og omsider vist frem til et publikum gikk halvparten ut, mens resten ble sittende igjen å le så høyt at man ikke en gang kunne høre lyden fra traileren. Mens produksjonen av denne falske traileren/kort-filmen var i gang ble det fleipet om at de en gang ville gjøre en ekte helaftens film av moroa, noe som til slutt har endt opp med nettopp Dead Hooker In A Truck.


Som en del andre tvillinger liker også Jen og Sylvia å kle seg etter hverandre en del.
© Bildet tatt fra julieedwardsphotography.co.uk

Inspirasjon og erfaringer til å gjøre dette prosjektet har de hentet fra ei bok som heter Rebel Without A Crew, skrevet av Robert Rodriguez, en bok som handlet om hvordan man kan gjøre en film god til tross for et noe tynt budsjett.

I dag har de altså gitt ut to filmer. De er nok ikke spesielt kjent her i Norge enda da jeg ikke har funnet foreksempel American Mary hos noen andre nordiske nettbutikker enn Platekompaniet, og der er den kun som importfilm hvor man fort kan ende opp å vente i alle fall 30 dager før man får den.

Jeg anbefaler på det sterkeste å gjøre som meg, gå inn på enten Amazon eller Ebay, og bestill filmen. Sørg for at du bestiller innen region 2, slik at du vet den vil fungere på din spiller.


Fra “Bloody Mary” <3
© Bildet er tatt fra monsterpictures.com.au

I tillegg til disse to filmene har de også en fanbase på Youtube. Du kan gjøre et godt valg i dag ved å abonnere på de her. For dere som ønsker å følge dem på Twitter kan det gjøres ved å klikke her!

Helt på tampen vil jeg også gjøre oppmerksom på at de tidlig i år var med i det amerikanske horror-magasinet SCREAM hvor de stilte opp i et eksklusivt intervju. Dersom det skulle være interesse kan det nummeret bestilles på SCREAM sin egen hjemmeside screamhorrormag.com

Og med det ønsker jeg alle en blodig, mørk og makaber mandagskveld!

Og off corpse;
… Vi reblogges!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg