Nasty 2 know

Nettopp stått opp så jeg gidder ikke starte dagen på noe superfacinerende innlegg som er veldig selvskrevet, enda.
I stede tar jeg og deler 10 av 1001 ekle fakta med dere som står skrevet i en bok jeg kjøpte for to dager siden.

Skulle du snart spise mat, eller spise akkurat nå er det greit å kanskje revurdere hvor vidt du vil fortsette lesningen på dette innlegget, her og nå. Du er advart!

– Dersom du kunne spre lungene dine utover bakken og brette ut alle de små lommene, vil de kunne dekke en tennisbane.

– I et nødstilfelle kan man bruke kokosmelk som erstatning for den vanlige delen av blodet ved en blodoverføring.

– På 1700-tallet var det i Storbritania dødsstraff for å gå kledd i skotskrutet tøy eller å spille på sekkepipe. Kort sagt var skotsk oppførsel forbudt.

– Over 100 000 mennesker har vært stilt for retten for hekseri i Europa siden 1100, mye takket være inkvisisjonen, som ble opprettet av den katolske kirke. De fleste av dem som ble funnet skyldige, ble torturert og til slutt henrettet, oftest vedt å bli brent på et bål.

– Det er meldt at under Napoleins invasjon av Russland i 1912 skar enkelte soldater opp nylig døde hester og fant skjul i de fremdeles varme hesteskrottene for å unngå å fryse ihjel.

– Rotter som ligger i dvale sammen, får noen ganger halene sammenvevd i en knute. Dersom de urinerer på seg selv om vinteren, kan de fryse sammen i en blokk. En slik rotteknute er hva engelskmenn kaller en “kongerotte”.

– I 1865 ble en ulv som terroriserte en landsby i nærheten av Ansbach i Tyskland, dømt til å bli kledd i menneskeklær og hengt.

– Straffen for engelske kvinner som plaget mannen sin med kjefting eller fòr med for mye sladder, kunne være å bære et metallbur, et “kjeftesmellebissel” på hodet. Fra bisselet gikk en pigget plate inn i munnen, og piggene skar henne i tungen dersom hun forsøkte å snakke.

– På internett er det en egen e-postklubb for folk som ønsker å bytte til seg spyposer fra flyselskap, som gjerne er brukt.

– Syren i magen din er så sterk at den kan løse opp barberblad som er laget av stål.

Sånn!
Da lar jeg de 991 andre faktaopplysningene fra boken “1001 forferdelige fakta” være i fred! ^^
Tenkte bare dere ville lære noe nyttig i dag!

Vi reblogges!

5 kommentarer

Siste innlegg