8 ondskapsfulle fakta om meg

Tenkte at det var på tide å offentliggjøre noen mørke hemmeligheter som forhåpentligvis vil få de siste resterende menneskene som kaller meg snill, søt og hyggelig til å tenke seg om to ganger neste gang.

Her er 8 ting dere kanskje ikke visste om meg:
– Under leiligheten min ligger det rester av noen barn som jeg spiste til middag 1. nyttårsdag.
– Hver natt når det er som mørkest sitter jeg i det mørkeste, trangeste rommet i huset og kommuniserer med Lucifer, ved hjelp av mørk telepati.
– Hver gang jenter, gutter, menn og kvinner får det for seg at de er stygg så er det jeg i forkledning som dukker opp i speilbildet deres og rakker ned på dem og forteller dem hvor stygg de er uten sminke og hvor feit de er! Ja, jeg er det slemme speilbildet!
– Jeg er egentlig født 6. juni, 1986 i Hell i Trøndelag. Datoen 15. juni 1991 ble ved en feiltagelse trykket på et falskt pass da jeg skulle smugles inn til Oppdal, og siden har det vært den datoen jeg har løyet om at jeg er født.
– For hver kirkebrann som har vært i Skandinavia siden min fødsel er det jeg som har satt tanker i hodet på de besatte som slavisk har utført det for meg.
– Jeg har et magisk skap. Med det skapet re-skaper jeg stadig noe av det beste som Gud i sin tid fant opp før han døde og ble borte for evig tid: Nye homofile <3
– Jesus kunne gjøre vann om til vin på sekunder. Jeg kan gjøre all verdens vann om til sprit. Eller bedre, jeg kan gjøre vanlig hybelkaniner om til hasj, anfetamin og kokain! Bare send meg hybelkaninene dine, så fikser jeg dopet til deg for en billig penge.
– Og sist av alt, det var jeg som oppfant Se&Hør, ca. 8 år før jeg ble født.

Skulle det fortsatt være noen som ser på meg som søt, snill og hyggelig.
Bank på min sorte dør, og jeg skal hjelpe deg å se mørket!

Vi reblogges!

5 kommentarer

Siste innlegg