LÅT NUMMER 1 – DELT I TO!

Kjedsomheten rår, og gråværet består.
Hittil er dagen nokså innholdsfattig, utenom en positiv telefon jeg fikk i dag, men så er jeg avhengig av en positiv sms fra en annen person for at den saken i hele tatt kan bli noe av, så skriver ikke mer om det hittil.

Jeg klikket meg nettopp inn på Dagens utfordring, på blogg.no og tenkte å for en gangs skyld bare la de “hjelpe” meg litt med å blogge. Utfordringen for tema er som følger: Skriv om favorittsangen min……. Joda, det skal jeg klare.
Må bare finne ut hva den er først.

Vet ikke helt om det er de sangene jeg liker absolutt best, men i og med at det var de to jeg kom på nå. Så er det vel det for øyeblikket, og det er jo kun den skrivende stunden det trenger å gjelde.

“Over at the frankenstein place” er en av de tidligste sangene fra den seksuelle frigjorte rockemusikalen The Rocky Horror Picture Show. Det er noe helt spessielt med akkurat den sangen. Den er mystisk, den er er godt fremført i filmen, og den handler som resten av filmen om at det har ikke noe å si hvem du er, eller hva du er! 🙂

Her har dere den:

Også er det en sang til som man kan si står høyt oppe i mine favorittlåter og det er Marilyn Mansons “The Fight song”, som i mitt hode handler om å slåss mot religion og mot en Gud som ikke finnes, men også for meg en sang om å motivasjon for å slåss om å få være seg selv. Har to versioner av denne sangen faktisk som jeg elsker. Den første er selvfølgelig originalen

Her kan dere høre den <3:

Men så finnes det også en Slipknot-remix av sangen på soundtracket til den første “Resident evil”-filmen:

Hva er din favorittsang? Tørr du å dele den med meg? 🙂
Hvor ofte leser du Dagens ambefaling, på blogg.no?

Vi reblogges!

Siste innlegg