Deppa nå Johnny Depp?

Vil du ha et stykke transvestitt, politietterforsker, barberer, filmregissør, massemorder, bankraner, sjørøver, tryllekunstner, doplanger eller kanskje du vil snakke med sjefen for en godtefabrikk?
Eller noe helt annet? Fritt valg, du trenger ikke være deppa så lenge Johnny er her! For Johnny Depp er mannen som kan tre sine føtter inn i alle verdens sokker og hatter.


(Bilde: http://www.andpop.com)

Debuterte ganske ung og “uskyldig” i horrorfilmen “A nightmare on elm street” i 1984, den første filmen! Nå så kjenner jeg langt i fra alle mine godt over 200 faste lesere, men jeg tørr gjette på at over halvparten ikke var født da? Enyway, 1984 var året! Mange jenter, og helt sikkert gutter også har denne mannen klistret opp etter veggene i dag (hehe, jeg kjenner i hvertfall to), og vi kan godt snakke jenter (og fremdeles også gutter) under 20. Kjærlighet og begeistring har naturligvis og heldigvis ingen aldersgrense, og det faktum at herremannen er 48 år ung (født 9. juni 1963) kan hos mange bare gjøre det enda mer tiltrekkende og herligere. Det er jo enkelte av oss som tenner og tiltrekkes mer av de som er eldre enn oss selv, uavhengig av kjønn.

Hans egentlige navn er (i følge wikipedia) John Christopher “Johnny” Depp II! Med andre ord, he is not the only number one! Herremannen har festet sitt navn som noen magnetbokstaver på mange rulletekster og filmer, men han har også fått trynet og navnet sitt med i tv-serier også, “21 Jump Street”, som et eksempel fra hagen min! “21 Jumb Street” var en tv-serie som til sammen endte på 103 episoder da den ble avsluttet i 1991! Og for dere som lurer, alle 5 sesongene finnes på dvd!


(bilde: listal.com)

Av de filmene han har spilt i som perr dags dato er mest kjent har vi filmer som “Pirates of the Caribbean”-filmene, “Alice in Wonderland”, “Charlie og sjokoladefabrikken”, “Corps bride”, “Sweeny todd” og “Public enemies”. Også må jeg bare få nevne noe kult som jeg syns er det personlig. I alle fall 2 filmer han har spilt i kan vi enten se eller høre noe som minner oss om mitt store forbilde Marilyn Manson. I filmen “From hell” fra 2001 blir Marilyn Mansons kjente låt “The nobodies” brukt i rulleteksten, og i “Once upon a time in Mexico” har Depp en matboks med nettopp Marilyn Manson på, den vises så vidt, men.. Ja, nok om det 🙂 Kjenner jeg blir stolt av Mansonmannen min nå 🙂

Deppfamilien er hovedsakelig av irsk og tysk opprinnelse, hail Johnny? Og litt sånn morsom fakta, oldemora til denne filmrullbrenneren har et morsomt navn, Minnie! Jepp, Johnny Depps oldemor på morsiden heter Minnie, og Minnie (Depp?) var fullblods cherokee, og han skal visstnok også ha noe fullblods-cherokee på farsiden av slekten. Ikke spørr, aner ikke hva de cherokee-greiene er 😛

Til alle kåte og gifteklare ungpiker i det norske land og alle verdens utland; Depp er inntil noen gjør noe med det gift og har to barn! Så med mindre ingen er villig til å skape en skillsmisse mellom han og kona, og drepe ungene, så er det ingen som enda kan regne med å få han for seg selv!


(bilde: http://img.dailymail.co.uk)


(bilde: http://www.mamapop.com)

Til slutt, noen smålige nerdefakta om Deppern:
Han kaller seg selv for “Mr. Strench” som betyr “Herr Stank” på norsk, han er 1.75 høy, han har en bror og to søstre, som cirka 16 år kuttet han skolen for å bli rockemusiker og hadde et band kalt “The kids”, han har cirka 7 eller 8 arr på grunn av selvskading fra da han var mindre, han ble i 1994 arrestert etter å ha rassert en hotell-suite i New York, noen år senere ble han arrestert for å havne i slåsskamp med en paparazzi-fotograf, og av kjente venner finner vi blant annet Tim Burton!

TADDA!
Vi reblogges!

13 kommentarer

Siste innlegg