JULEVREDE PÅ TILBUD + JEG HAR “SKAMKLIPPET” MEG I IMPULSIVT SINNE!

Uten å gå mer på hvorfor eller hva eller noe mer, så kan jeg si… Denne dagen har bydd på enkelte ting jeg ikke skulle ønske har skjedd. Blæh, jeg kan likeså godt si det. Jeg har tidligere blogget om at jeg er forelsket i noen, og nå har vedkommende spurt, over facebook.. Jeg er deppet fordi jeg valgte å svare… For jeg hadde satt sånn pris på om jeg kunne fortelle vedkommende det ansikt til ansikt, for nå fikk jeg aldri se den fysiske reaksjonen og slike ting som betyr så mye.
Helt fra dag en har jeg skjønt at det ikke vil bli noe mellom jeg og henne uansett, for vi er så ulike.

Men jeg synes virkelig det er irriterende, trist og dumt at jeg ikke fikk fortalt henne det ansikt til ansikt… Jeg skammer meg, uten å helt vite hvorfor. Hun spurte om et spørsmål og hun fikk svar. Og det er ikke det at jeg er forelsket i henne som jeg skammer meg, for sånn er det absolutt ikke. Men jeg syns det er veldig vondt at jeg ikke kunne få sjansen til å si det ansikt til ansikt.. Jeg har kort fortalt i dag levd i aggresjon, frustrasjon og sinne. Jeg har skjelvet i hele kroppen og vært noe fra meg… Og for ikke så lenge siden i dag så gikk jeg inn på badet, fant det jeg har av sakser; en neglesaks og tre andre sakser som jeg klippet så mye av håret mitt bort med, som jeg fikk til.

Jeg sliter veldig med impulsivitet, og å tenke klart når det dukker opp noe uforutsigbart som setter meg ut, og dette ble resultatet av dagens raserianfall, som jeg lot gå utover mitt eget hode. Noen arr ble det også faktisk…:

Sånn, da har dere sett det.
Så trenger jeg ikke å skjule det lenger heller 😛

Og enda en ting jeg ikke skjuler i kveld, er at det står trøstespising på menyen. Eller, ser egentlig ikke på det som trøstespising, for jeg synes egentlig ikke synd på meg selv for noen som helst. Jeg bare forakter livet mitt, og det må vel være lov?

Det er halv pris på alt jævla julesnopet nå.. Så har nettopp kommet hjem fra Bunnpris, med dette!:

Og alt sammen har jeg nå hatt oppi en skål eller hva faen det heter, som skal spises opp; etter middagen:

Så, nå skal jeg se morgendagens Hotel Cæsar-episode, og kanskje nyeste “Brille” med Harald Eia, om det vises i dag (ser også det på nett i såfall..).

Vi reblogges….

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg