Ingen kjenner Fullstendigkaos – Ikke ei lenger han selv

Flere ganger har han falt og såret seg. Riper i hele kroppen, de synes ikke. For det er ikke fysisk. De fleste sårene bærer han under huden, og er usynlig for folk flest.
I dag har denne mannen igjen trukket i en snor som kan være med på å velte enda et lykkeslott, enda et luftslott sprenges i luften, og enda en blå himmel går i svart.

Følsene er mange, følsene er intense. Noen er gode, mange er utfordrende vonde. Han anser seg selv for en ekstremist i overfølsomhets-faget.
Han skulle ønske han ikke kunne forelske seg. For han er en forelskelse en uting, spessielt hvis det setter rammer for venner og han selv. Han skulle ønske at han kunne forholde seg til sine venner som venner som han ikke hadde den ekstra følelsen for.

En av brødrefølelsene til forelskelse i hans tilfelle heter for Sjalusi. Her Sjalusi er et barn han har født inni seg selv på ett tidspunkt noe veldig tidlig skapte Frøken Usikker Og Redd inni han.
Når han sier at ting er ok, så er det et tegn på at han skjuler noe under huden. Ok er to korte ord, kortest mulig. Han vil ikke snakke med deg om hva det er. Dette gjelder ikke bare forelskelsens forbannelse, men sorte forbannelser som har rammet han generelt. Du kan smile og le, oppmuntre og se. Lite hjelper det!

Han er Mr. Fullstendigkaos, han føler seg fortapt. Han føler at alle vennene hans er hardere og har kulere venner enn han selv er. Han føler seg Mr. Ledd Av, Mr. Usett, Mr. Missforstått, og Mr. Bagatellisert.
For rart er det heller ikke, det er som gjerne de personene han kler seg som også når han føler at ting blir vanskelig. Motivasjon og tro på at noe vil hjelpe, er nesten vaksinert bort av hans selvforakt og evne til selvpinelse. Du tror kanskje du kjenner Mr. Kaos. Men bare en kjenner Mr. Kaos, og det er Mr. Kaos selv. Han vet, at han snart vil ende noe. Hva som vil ende håper han bare å tenke på.

Han er dårlig på ironi, svært dødelig på kritikk. Svakhetene hans er store. For det som deg virker som en selvfølge og bagatell, er for han et mareritt han skulle levd uten.
Han tenker på å gjøre som flere før han. Finne en kniv, la blodet flyte. Han vil straffe seg selv for å leve. Han vil straffe seg selv for å være så svak, han vil straffe seg selv for følsen av å være så svak, usett og patetisk dum.

Ingen kjenner Fullstendigkaos… Ikke lenger ei han selv…
Han lever i en verden som føles for brå, og alt for ensom.
(Aylar Von Kuklinski, 30. januar 2012)

5 kommentarer
  1. kjære aylar
   du føler deg kanskje alene og at ingen kan helt forstå, men her har du bare delvis rett. jeg kan for all del ikke si at jeg kjenner deg godt nok til å vite hva som foregår inne i hodet ditt hele tiden, men jeg kjenner den merkelige angsten du sliter med.
   forelskelse er en blanding av mange onde ting, ikke er det forutsigbart, det forandrer deg og oppførselen din og du vet den bare kan føre til en ting, forandringer. enten de er positive eller negative. det er som om noen rister hele verden du står på og du prøver desperat å holde deg fast for at ikke folk skal se at du har det vondt. for det er en smerte andre folk ikke forstår.
   jeg har ingen geniale løsninger til deg, hadde jeg hatt det ville livet mitt hvert veldig mye enklere. men jeg kan si at du er unik og at ingen av de rundt deg er bedre enn deg, de er bare andeledes.

  2. jiiji: Hm, takk for veldig fin og god kommentar jiiji, god venn du! 🙂
   Skulle svart lengre og bedre, men er rimelig tom. Nettopp vært på badet og klippet bort mest mulig hår på hodet for å distrahere meg litt… Gjøre noe drastisk og spontant, småidiotisk liksom..

  3. skjønner men sånn ble det nå bare du var modig som sa det da:) leste innlegget du la ut sist og var trist å lese.. kjærligheten er ikke alltid lett… men ikke gi opp håpet. Den rette finnes for alle:) bruk tiden med gode venner så kommer du deg gjennom dette, ikke isoler deg:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg