Kuklinskis eget varme, boblende fotspa

Stemmer det! Og nei, jeg har ikke fått meg jobb på et eller annet spa verken i inn, eller utland!
The cause is that: Bestilte meg for noen dager siden en fotbad-maskin som kan gi deg varme, infrarød varme, massasje eller boblebad. Eller: Alt på enn gang er også et valg! Flere muligheter, og vet dere hva, det koster ikke så mye heller. Maskinen har jeg bestilt på cdon.no, og den koster 379,00 kroner. Betalte til sammen 428,00 kroner med frakten som ente opp på 49,00 kroner. (Frakten blir dyrere på tekniske ting, enn den gjør på cd`er og filmer)

Siden jeg enda ikke har noen rene, eller tørre håndkle, så har jeg selv ikke testet den ut, enda. De sorte håndkledene mine ligger enda i vaskemaskinen og jeg har ikke plass til å henge de til tørk før noe annet som ligger på tørkestativet mitt akkurat nå, tørker ferdig. Og de røde, ligger i skittentøykurven, og jeg vil helst ikke bruke skitne eller våte håndduker etter jeg har testet maskina; som forresten ser slik ut:

Gleder meg til å sette begge føttene i den, etter at jeg har lest noen punkter i bruksanvisningen (som står på norsk), og at jeg har tørkle ledig!


Fant forresten ut noe i går da jeg snakka med min søte venninne Kine over Skype.. Vi var innpå Dragens Hule som snakketema en liten stund. Og vips fant jeg ut at jeg skulle inn på nettsiden, for å finne ut hvor mye jeg har brukt, for det fins jo historikk der. Jeg la sammen alle summene på regningene jeg har betalt for Dragens Hule:

Siden 22. mai 2011 har jeg brukt 14 884 kroner og 50 øre på Dragens Hule! Og da har jeg enda ikke regnet hva jeg har brukt på cdon.no, platekompaniet.no og andre nettbutikker! Hehe!

De gærne har det godt.
Vi reblogges!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg