DE 3 HELLIGE GLASS

I går skulle jeg gjerne visst dere noe, men fikk liksom aldri lov. Altså, pcen min brukte i går veldig mye tid og krefter på å legge ut sminkevideoen min og da turte jeg ikke røre pcen i mellomtiden i frykt for kolisjon, big bang og krasjkrasj
Så daaaa. skal jeg pinna hakke isen gjøre det nå!

Det er ikke store greiene, men til plastikkglass så er det litt stort?.
Disse “fikk” jeg fra superkul.no i går, og de var ikke superkule, men helt greie, og verdt penga:

Det skal sies (les; skrives) en ting; Jeg er litt engstelig for å vaske dem. Har alerede vasket dem alle en gang, siden de var støvete da jeg fikk de i posten, men altså… Jeg er redd for at diamantene og glitteret som er limt på skal falle av. Står på baksiden at de ikke skal vaskes i oppvaskmaskin. Æddabædda, har ikke oppvaskmaskin likevel! Men er uansett livredd for at pynten skal gå av ved foreksempel for varmt vann, eller viss jeg skrubber de for hardt 😛

God damn it; tiltrekkende skjerf fikk jeg også i går fra superkul. Nei, for faen, fikk ikke. Ordet “fikk” brukes helst i gave sammenheng, som når noen gir deg noe gratis. Prøver igjen; dette skjerfet mottok jeg i posten i går:

Greit å ha et skjerf nå som Berit er på vei! (Trykk på Berit-navnet så skjønner dere at jeg ikke får kjøttoglblod-besøk i helga)

Apropo superkul: Tenkte i dagtidlig å lage en videoblogg til verdens sykeste blogger i den positive sammenhengen. Nemlig Daeva, Norges blideste emo! For jeg liker jo bare å glede andre, jeg vil at andre skal vite at de settes pris på, og jeg vil også helst at folk skal vite HVA jeg setter pris på med noe(n) også. Så laget en videoblogg dedikert til genismurfen bak holdfintkjeft.blogg.no i dag tidlig, og tenkte egentlig ikke at det skulle skje noe mer etter det.
Men nå viser det seg at skjønnhetsgeniet absolutt har likt videoen, og resten kan dere egentlig høre henne si selv her: 🙂

Kjempekjempehyggelig å se og høre at noen liker å høre litt på det jeg sier. Er det noe jeg syns folk generelt skulle vært bedre på så er det å vise når man virkelig setter pris på noe, og jeg liker å gjøre det. Og spessielt koselig er det når noen blir glad for å høre det 🙂 Som i dette tilfelle.

Men da skal jeg igjen ønske dere en god helg, noe som IKKE betyr at dere får pause fra meg. For jeg skal plage meg med kaoset mitt i helgen også. Men God hElg for svarte!
Vi blogges!


Reklame: Ta turen innom Kiddys fantastiske blogg. En 21 år ung jente som med en designer i maven! 🙂
kiddys.blogg.no

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg